Klaar voor de zomer met de zwemspullen van Swim Essentials

swim essentials

Gelukkig trekken de seizoenen zich niks aan van het coronavirus en komt de zomer er over een paar weken gewoon aan. Hopelijk kan onze vakantie naar Zeeland doorgaan en zo niet, dan maken we er gewoon het beste van in de Costa del Achtertuin. Dan creëren we zelf gewoon een vakantiegevoel met een zwembadje, lekker veel buiten zijn, genieten van de zon, et cetera. Om het nog wat leuker te maken, zou je eens kunnen kijken naar de zwemspullen van het merk Swim Essentials. Ik word er zelf helemaal enthousiast van!

Panterrr

zwemband panter

Jullie weten misschien wel dat ik gek ben op panterprintjes. Swim Essentials heeft een aantal producten met panterprint, zoals deze babyfloat, zwemvleugeltjes en zwembanden. Ik vind dit printje echt ontzettend leuk en ik zie Elena al helemaal ronddrijven in deze babyfloat! Nomi wil de zwemband heel graag hebben en ook dat snap ik heel goed! En aangezien ze deze zomer waarschijnlijk nog geen zwemdiploma zal hebben, komen zwembandjes ook wel van pas.

Privé zwembadje voor je baby

baby zwembad

Heb je een baby of een dreumes en wil je hem of haar lekker laten spetteren in een zwembadje? Dan is dit babyzwembadje een goede keuze. Het zwembadje heeft een diameter van 63 cm. Een mooi babyformaat die je supersnel klaar hebt staan. Dat maakt het zwembadje ook perfect om mee te nemen, bijvoorbeeld naar de camping!

Flamingo’s, zwanen en draken

flamingo zwemband

‘Oh die flamingo!’ riep Nomi toen ze deze zwemband zag. Hij is ook natuurlijk wel heel erg leuk. Lenn vond de draak helemaal geweldig. Maar kijk die gouden zwaan nou, die is toch ook ontzettend leuk?

Luchtbedden en floats

eenhoorn float

En last but not least (misschien juist wel het allerleukst); de luchtbedden en floats! Zie jij jezelf of je kind wel shinen op deze eenhoorn float? Deze is te koop in twee formaten, de ‘gewone’ versie van 150 centimeter en de XXL variant van maar liefst 280 centimeter! En kijk nou hoe lief dit hartje is. Hier zitten glitters in verwerkt en hiervan zullen veel meisje-meisjes erg blij worden! De laatste is een avocado float, waarvan de ‘pit’ een strandbal is. Hoe leuk is dat?

Al deze items zijn te koop via Swimessentials.nl.

Welke is jouw favoriet? En heb je al een idee hoe jij je zomer dit jaar gaat doorbrengen?

Een gedachte over “Klaar voor de zomer met de zwemspullen van Swim Essentials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.