Koh Eat Purely

Koh Eat Purely
Ik had al veel positieve verhalen gehoord over de nagellak van Koh, maar ik had er zelf nog geen ervaring mee. Tijd om dat te veranderen dus!
Koh Eat Purely

De kleur heet Eat Purely en het is een mooie, bruinachtige kleur. Ik hou van bruine lakjes, ze zijn zo lekker makkelijk te combineren.

Het kwastje van deze nagellak is smal, waardoor je wat vaker moet lakken. Persoonlijk vind ik dit niet erg, hoewel ik bredere kwastjes ook wel fijn vind. De structuur is helemaal goed, niet te dik, niet te dun. Hierdoor is de nagellak makkelijk over je nagels te verdelen.
De kleur dekt in één laag al redelijk goed, maar een tweede laag maakt het net iets mooier. Deze nagellak is echt heel snel droog, wat vind ik een groot pluspunt. Het nadeel van deze nagellak is dat hij redelijk duur is, je betaalt er €14,95 voor.
Cijfer: 8,5

 

26 gedachten over “Koh Eat Purely

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.