KRUIDVAT BODY BUTTER HONEY CACAOBUTTER

Body butters zijn echt mijn favoriete producten tegen een droge huid, en vooral in de herfst en winter gebruik ik ze regelmatig. Qua weer lijkt het al wel herfst, dus een review over een body butter leek me nu wel toepasselijk. Deze body butter is van Kruidvat en is vanaf deze week te koop. 

Het is een redelijk grote verpakking, met daarin 200 ml. Het ruikt vooral honing, heel lekker zoet, maar wel zacht. Het overheerst ook niet en tijdens het reviewen bleef ik er maar aan ruiken, ik vind hem echt heel lekker!
De structuur is lekker dik, en heel anders dan die van bijvoorbeeld een bodylotion. Het smeert makkelijk uit en trekt snel en, en mijn huid wordt er meteen lekker zacht van. De geur blijft lang hangen en ik moet zeggen dat dit echt een van de fijnste body butters is die ik heb geprobeerd! Echt een aanrader dus.
Deze body butter is te koop bij Kruidvat voor € 2,49.

21 gedachten over “KRUIDVAT BODY BUTTER HONEY CACAOBUTTER

  1. Kirsty schreef:

    Hij klinkt wel heel lekker! Ik ben wel benieuwd naar de ingrediënten, moet ik de volgende keer als ik in de Kruidvat ben eens naar kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.