Lego Duplo als het perfecte cadeau voor een peuter of kleuter

duplo 03

Nomi kreeg haar eerste Duplo toen ze 1 jaar werd en ze speelt er heel veel mee. Ze vindt het leuk om samen dingen te bouwen, maar ook de dieren zijn een groot succes. Inmiddels heeft ze er nog een doos Duplo bij en dat is ook daar is ze groot fan van.

duplo 01

Dit is hem, Lego Duplo Poolgebied, uit de Around the World collectie. Totaal iets anders dan wat Nomi al had en het is dus een hele goede aanvulling op haar Duplo collectie.

duplo 02

Dit is wat erin zit. Wat dingetjes om mee te bouwen, en ook veel andere leuke dingen zoals poppetjes, een boot, dieren en een vis.

duplo 7

Nomi vindt vooral de dieren erg leuk en deze walvis vindt ze helemaal geweldig. Zijn bek moet de hele tijd open en dicht (of ‘ope’ en ’tì’ aldus Nomi) en ze stopt er ook van alles in. Natuurlijk krijgt de walvis zo nu en dan ook een kusje.

duplo 5

Je kunt de steentjes ook op een andere manier op elkaar zetten en daar was Nomi behoorlijk van onder de indruk haha.

duplo 6

Natuurlijk moest dat ook weer uit elkaar gehaald worden, dat is op dit moment leuker dan bouwen 😉

duplo 04

Deze doos Duplo valt hier dus heel goed in de smaak en zoals de titel van dit artikel al zegt is het heel erg geschikt als cadeautje voor een dreumes (hoewel je dan wel goed op moet letten met de kleine onderdelen), peuter of kleuter.

Naast het Poolgebied horen er nog meer sets bij de Around The World collectie, zoals de Jonge Dieren en Rond de Wereld. De prijzen variëren van € 7,49 tot € 99,95.

Houden jullie kinderen ook zo van Duplo?

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf of webshop is opgestuurd.

8 gedachten over “Lego Duplo als het perfecte cadeau voor een peuter of kleuter

  1. MetMirjam schreef:

    Duplo is inderdaad harstikke leuk voor die kleintjes! Fiene vindt het ook heel leuk om te bouwen en toen ze wat kleiner was vond ze het vooral leuk om alles af te breken 😉

  2. Lilian schreef:

    Wij hebben nog helemaal geen duplo in huis. Hier heb ik nog nooit aan gedacht eigenlijk, stom zeg! Ik denk dat wij dat gaan vragen voor zijn tweede verjaardag, zo hoef ik niks anders te verzinnen.

  3. Hanna schreef:

    Duplo vind ik zelf erg leuk en ik merkte het maandag ook. Ik was oppassen op twee lieve meisjes van bijna 2 en 3,5 jaar en we hebben lekker met de duplo gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.