Leuk: een verjaardagskalender met kinderfoto’s!

verjaardagskalender

Jullie maken vast ook veel foto’s van je kinderen. Zelf weet ik soms niet zo goed wat ik ermee moet doen, want het is eigenlijk wel zonde om ze alleen maar op mijn computer en mijn telefoon te laten staan. Oké, ik deel natuurlijk vrij veel foto’s op social media. Maar dat is toch anders… Toen ik laatst naar onze oude verjaardagskalender keek dacht ik, waarom maak ik geen nieuwe verjaardagskalender met foto’s van Nomi en Lenn?

Verjaardagskalender met foto’s van je kinderen

kalender

Dit is de kalender die we nu in huis hebben hangen. Ik vind hem best leuk hoor, maar ik maakte hem al in 2013. Daardoor kloppen de dagen niet meer bij de data. Ik heb eigenlijk liever een verjaardagskalender waar geen dagen opstaan, alleen de data. Zo kun je hem ieder jaar weer gebruiken en blijft het ook kloppen.

Tijd voor een nieuwe kalender?

Nou moet ik sowieso nog wat gaan doen met de foto’s van de afgelopen tijd. Ik wil nog een fotoboek laten maken, ik wil nog een foto wat groter laten afdrukken voor op onze slaapkamer, en ook een nieuwe kalender staat dus op mijn wishlist. Ik zit te denken om daarvoor alleen foto’s te gebruiken van Nomi en Lenn samen. En dan te beginnen bij hun eerste ontmoeting, en dan steeds recentere foto’s te gebruiken. Zo zie je ze samen groter worden en dat lijkt me erg leuk voor op een kalender.

Op internet zijn heel veel verjaardagskalenders te vinden die je kunt personaliseren. Je kunt er je eigen foto’s opzetten en vaak kun je ze verder ook aanpassen. Bij onze oude kalender heb ik bijvoorbeeld ook zelf de achtergrond gekozen, waardoor ik hem helemaal naar mijn smaak kon maken.

Dit gaat dus op mijn wishlist! Heb jij een verjaardagskalender in huis? En wat doe jij met de foto’s van je kinderen?

2 gedachten over “Leuk: een verjaardagskalender met kinderfoto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.