LEUKE VOORUITZICHTEN #2

In augustus maakte ik voor het eerst een artikel over dingen waar ik zin in heb. Inmiddels zijn er wat dingen bijgekomen, dus ik besloot nog een keer zo’n artikeltje te schrijven. 


♥ Alles klaar hebben voor de baby. Het meeste is klaar hoor, maar ik moet nog wel veel wassen en strijken. Ik vind het best leuk om te doen, maar ik denk dat ik ook wel heel blij ben als het allemaal klaar is.

♥ De herfst en winter. Ik heb het heel snel warm en dat ben ik nu wel een keer zat. Ik wil knusse avondjes op de bank met een dekentje en kaarsjes aan 🙂
♥ Eindelijk weer The Vampire Diaires kijken! Als het goed is, kan ik vrijdag de aflevering zien.
♥ Als we het dan toch over series hebben, ik heb nu al zin in de Halloween aflevering van Pretty Little Liars. 

♥ De komst van ons kindje. November komt steeds dichterbij en ik krijg er steeds meer zin! 

♥ Sinterklaas vind ik altijd zo leuk! We hebben laatst al lootjes getrokken, zodat ik niet als ik hoogzwanger of net bevallen ben, cadeautjes hoef te kopen. Dit is ook meteen de eerste Sinterklaas voor de baby, dus dat maakt het extra speciaal. 
♥ Barts verlof. Hij heeft dit jaar nog nauwelijks vrije dagen opgenomen, zodat hij die kan opnemen als de baby er is. 
♥ Kerst met z’n drieën (en met onze familie natuurlijk) is ook iets waar ik echt naar uitkijk. Het zal natuurlijk anders worden met een baby erbij en ik weet nog niet precies hoe we alles gaan doen, maar dat komt vast goed. 
♥ Oud en nieuw met babygirl, dat lijkt me ook wel een bijzonder moment. De kans is groot dat ze dan slaapt, maar feestdagen vieren met ons kindje lijkt me sowieso heel bijzonder. 
Waar hebben jullie zin in?

27 gedachten over “LEUKE VOORUITZICHTEN #2

  1. Lies schreef:

    Heel erg mooi lijstje en ook erg fijne vooruitzichten! Het koelere weer in de herfst en winter kijk ik ook echt wel weer naar uit, want ik heb het zelf ook heel snel te warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.