Maart op MadebyMalou.nl

maart

De maand maart is alweer voorbij en voor mijn gevoel ging het heel snel. Dat komt waarschijnlijk doordat ik veel bezig ben geweest met de verhuizing en mede daardoor nam ik de beslissing om het wat rustiger aan te doen qua bloggen. Daar kreeg ik gelukkig heel veel positieve reacties op. Daarnaast had ik gelukkig nog wel regelmatig even tijd om te bloggen en vandaag laat ik jullie zien welke artikelen goed gelezen en hoe het verder ging met mijn blog.

Dit zijn de 5 meest gelezen artikelen van maart:

 1. Waarom ik de 20 weken echo helemaal niet leuk vond
 2. Keizersnee of natuurlijke bevalling?
 3. Zo gaat shoppen met je dreumes echt
 4. Wat zit er in de gratis dozen voor zwangeren?
 5. De 20 weken echo

Zoals gewoonlijk werden mijn artikelen over mijn zwangerschap weer goed gelezen. Leuk om te zien, want ik vind het ook nog steeds heel leuk om erover te schrijven. Ook op het artikel over mijn shop avontuur met Nomi kreeg ik erg leuke reacties en ik was blij om te lezen dat veel moeders het herkennen.

Verder werd het artikel ‘Wat je niet wil horen na een keizrsnee‘ heel goed gelezen. Deze zette ik in februari online, maar nadat het door collega blogger Elisabeth van Alweereennieuwemoederblog.nl op Facebook werd gedeeld, werd het opeens weer heel vaak gelezen. En dat vond ik natuurlijk heel leuk!

Zelf deelde ik op Facebook een artikel dat ik in september vorig jaar schreef, namelijk ‘Dingen die je beter niet tegen een zwangere vrouw kunt zeggen‘ en ook dat artikel werd weer heel goed gelezen. Grappig om te zien dat oude artikelen het soms ook erg goed doen 🙂

4 gedachten over “Maart op MadebyMalou.nl

 1. Lilian schreef:

  Leuk om weer een overzicht te zien van deze maand! Het valt mij ook op dat nu je zwanger bent en daar over schrijft meer gelezen worden. Zelf vond ik die artikelen ook leuk!

 2. Marjon schreef:

  Leuk overzicht van de vorige maand. Ik heb bijna alle blogs gelezen. Bij mij is het ook vaak zo dat oudere artikelen, die opnieuw worden gedeeld, het opeens goed doen :). Liefs Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.