MIJN DUIZENDSTE ARTIKEL

Op 2 februari 2012 schreef ik mijn allereerste artikel. Ik begon met bloggen toen ik was gestopt met mijn opleiding en geen werk had. Daarvoor had ik al vaker getwijfeld om te beginnen met bloggen, maar ik was bang dat ik er te weinig tijd voor zou hebben. Inmiddels is dat al bijna drie jaar geleden en ben ik 1000 artikelen verder! 

Mijn blog begon redelijk persoonlijk, maar ik heb ook een tijdje best veel over beauty en fashion geschreven. Deze onderwerpen vind ik heel leuk, maar de laatste tijd is mijn blog toch weer een stuk persoonlijker geworden. Ik kan hier alles kwijt en ik schrijf over dingen die me bezighouden, en daar krijg ik hele leuke reacties op. 
Ik vind het best bizar dat dit al mijn duizendste artikel is. Eigenlijk kan ik me moeilijk voorstellen dat er al zoveel artikelen online staan (waar heb ik in godsnaam allemaal over geschreven?), maar het schijnt echt zo te zijn. 
Natuurlijk ga ik vrolijk door met bloggen en ik hoop ooit mijn tweeduizendste artikel online te kunnen zetten. 

22 gedachten over “MIJN DUIZENDSTE ARTIKEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.