Mijn favoriete beautyblogs

Wat is er nou fijner dan een middagje achter je computer zitten en blogs lezen? Zelf volg ik best veel blogs en ik heb mijn 5 favoriete beautyblogs bij elkaar gezet. Deze blogs volg ik al heel lang en ik lees ze dagelijks. Ben je benieuwd welke beautyblogs mijn favorieten zijn? Klik dan verder!

Deze blog kennen jullie natuurlijk allemaal wel. Mascha, de eigenaresse van Beautygloss schrijft dagelijks meerdere artikelen over make-up, haar, verzorging, et cetera. Ze heeft een erg leuke schrijfstijl, die makkelijk te lezen is. Ook zet ze vaak erg leuke filmpjes op haar blog, waar ik graag naar kijk. 
MissEvie is een iets minder bekende beautyblog, maar absoluut ÊÊn van mijn favorieten. Evelien schrijft erg leuke artikelen over beauty, make-up en nailart. Op haar blog lees je reviews, how to’s en tutorials en zo nu en dan organiseert ze een winactie. 
Ook MissLipgloss hoort absoluut bij mijn favoriete beautyblogs. Cynthia update deze blog meestal zo’n twee keer per dag en bijna alle artikelen gaan over beauty, maar soms lees je ook wat persoonlijke artikelen, wat ik erg leuk vind. Zo nu en dan komen er filmpjes online, verder lees je veel reviews, tips en ze showt de nieuwste trends. 
Zoals de naam al zegt, is Beautylab een beautyblog. Toch lees je niet alleen maar artikelen over beauty, regelmatig schrijft Serena ook artikelen over fashion, interieur, food, boeken, games, films & series, reizen en sport & gezondheid. Ik vind de afwisseling van deze blog heel erg leuk. 
Deze blog bestaat nog niet zo lang als de andere beautyblogs in dit artikel, maar toch is het al een erg populaire beautyblog. Charlotte is nog maar 15 jaar, maar ze schrijft erg leuke artikelen. Als je deze blog nog niet kende, is het zeker de moeite waard om hem een keertje te gaan bekijken. 
Wat zijn jullie favoriete beautyblogs? 

25 gedachten over “Mijn favoriete beautyblogs

  1. Lin schreef:

    Mijn eigen blog natuurlijk! 😉
    Nee, geintje. Ik vind Beautylab altijd wel heel leuk, en nog een heleboel kleinere blogs. Heerlijk om elke dag even bij te lezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.