MIJN FAVORIETE SERIES

Nu ik hoogzwanger ben, merk ik dat alles lichamelijk wat zwaarder wordt. Na een middagje shoppen ben ik best moe en ook als ik een tijdje in huis bezig ben geweest, vind ik het heerlijk om even op de bank te liggen. En wat is er dan fijner dan een leuke serie? Daarom besloot ik een overzichtje te maken van mijn favoriete series. The Vampire Diaries
Een paar maand geleden ontdekte ik The Vampire Diaries en al snel was ik echt verslaafd. Inmiddels is (eindelijk) het zesde seizoen begonnen en ik kan iedere vrijdag dus weer een aflevering kijken. Bart vindt het ook leuk, maar die is wat later begonnen met kijken dan ik, dus die is nog ergens in seizoen vijf. Maar ik vind het helemaal niet erg om ook met hem mee te kijken, haha.

Pretty Little Liars 
Dit was mijn eerste online serie verslaving; Pretty Little Liars. Toen iedereen zich al jaren afvroeg wie ‘A’ is, begon ik pas met kijken, maar ook aan deze serie was ik al snel verslaafd. En het schijnt dat ze voor seizoen zeven eindelijk zullen weten wie ‘A’ is, ik ben heel benieuwd!

Gossip Girl
Jaren geleden, toen Gossip Girl net op tv was, begon ik met kijken. Na een tijdje ben ik ermee gestopt (ik weet eigenlijk niet meer waarom), maar een paar maand geleden ben ik weer begonnen. Inmiddels heb ik alle seizoenen gezien en vooral aan het einde was ik geneigd om alles achter elkaar te kijken, zodat ik wist wie Gossip Girl is. Eindelijk, echt na jaren dus, weet ik het!

Drop Dead Diva
Ik kan nou niet echt zeggen dat het echt een gรณede serie is, maar het is wel erg grappig en het kijkt gewoon lekker makkelijk. Het is een serie over een vrouw die na een auto ongeluk in het lichaam van totaal iemand anders terechtkomt, en dus haar leven moet gaan leiden.

Expeditie Robinson
Dit volg ik echt al jaren en ieder seizoen vind ik weer heel erg leuk. Dit is een van de weinige programma’s die ik gewoon op de televisie kijk, haha.

One Born Every Minute
Aan het begin van mijn zwangerschap ben ik begonnen met het kijken naar One Born Every Minute. Niet om mezelf bang te maken (het schijnt dat sommige zwangere vrouwen hierdoor heel bang worden voor de bevalling), maar gewoon, omdat ik het interessant vind. Inmiddels heb ik behoorlijk wat afleveringen gezien en ik vind de afleveringen toch wel erg veel op elkaar lijken, waardoor ik er niet zo vaak meer naar kijk. Vooral in het begin vond ik het erg leuk om te zien!

Wat zijn jouw favoriete series?

34 gedachten over “MIJN FAVORIETE SERIES

 1. Inge en Steffen schreef:

  Oh neen, one born every minute, รฉรฉn keer naar gekeken, en na vijf minuten weg ermee, niks voor mij!
  De rest daarentegen wel ๐Ÿ™‚

 2. Minke Maria schreef:

  Gelukkig heb je nu een excuus, haha. Maar op de bank liggen en series kijken is sowieso een heerlijk tijdverdrijf op vrije dagen in de winter als het weer toch te verschrikkelijk is om naar buiten te gaan. Mijn favoriet blijft Friends, met tegenwoordig Suits als tweede. Maar ook South park volg ik nog op de voet.

 3. Rosanne van Dieren schreef:

  Ik vind het ook heerlijk om een middagje lekker series te gaan kijken. PLL, Gossip Girl en The Vampire Diaries zijn ook echt mijn favoriete series. liefs x

 4. Sarah schreef:

  Vele van deze series zijn ook mijn favoriet! De laatste ken ik niet maar ik ben er nu wel nieuwsgierig naar haha. Bij PLL vind ik het wel een beetje irritant worden dat A nog steeds niet bekend is! Duurt nu wel lang hoor :p Ik kijk nu Sons of Anarchy, vind ik ook heel gaaf. xoxo

 5. datmeisjedathaarmoederverloor schreef:

  Dexter is een van mijn favo series, volgens mij heb ik alle afleveringen al twee keer gezien als het niet drie is (oeps..) ook kijk ik sinds kort life unexpected, zeker een aanrader! Daarnaast blijft gossip girl favoriet en ook orange is the new black en american horror story (en dan vooral seizoen 1) vond ik geweldig

 6. JulieStarr schreef:

  Ik heb alle afleveringen van Gossip Girl gezien en ook met Pretty Little Liars sta ik helemaal bij met Amerika! ๐Ÿ™‚
  Verder kijk ik echt nog super veel andere series! ๐Ÿ™‚ Revenge is ook echt ontzettend goed!

 7. Manon schreef:

  Wat een leuke series allemaal! Ik ben een ramp in programma's vast kijken/volgen. Het enige wat ik echt volg is Flikken Maastricht en heb bijna alle seizoenen ook op mn laptop

 8. shoppingsarah.com schreef:

  Leuke series! Ik keek eerst altijd the walking dead, maar ben momenteel weer meer van de films. Ik heb zo echt mijn periodes wat ik leuker vind series of films. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar de pretty little liars.

 9. Nathalie schreef:

  Hart of dixie, the big bang theory, 2 broke girls, the blacklist.
  En iets volledig anders: House Rules, een australische reality show waarbij koppels elkaars huis moeten renoveren. Geweldig ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.