NAIL ART INSPIRATION: PASEN

Dit weekend is het Pasen en dat leek me een goede reden om weer een nail art artikel te maken. Ik ben op zoek gegaan naar mooie foto’s van nail arts die in het teken staan van Pasen. De nail art hierboven vind ik echt heel schattig, maar daarnaast heb ik natuurlijk nog meer mooie foto’s gevonden. Weten jullie al hoe je je nagels gaat doen met pasen? 

21 gedachten over “NAIL ART INSPIRATION: PASEN

  1. Kirsty schreef:

    Wat een leuke inspiratie zeg! Ik weet nog niet zeker wat ik met mijn nagels ga doen met pasen, maar ik heb wel een heel leuk lakje dat mij aan paaseitjes doet denken die doe ik misschien wel op 🙂

  2. Kimberley R. schreef:

    Ik vind ze serieus allemaal leuk! Ik heb hier alleen geen geduld voor, dus ik ga even mijn lieve vriendinnetje heel lief aankijken en dan hoop ik ook met zulke leuke nagels rond te lopen! Anders moet ik maar gewoon veel foto's van mijn eigen konijn maken en er één op mijn shirt plakken, haha.

  3. Amy schreef:

    Echt hele leuke dingen allemaal! 😀 Ik denk dat ik het gewoon bij mooie pasteltinten ga houden want ik ben echt een ramp als het op nail art aankomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.