NEW IN: SIERADEN VAN JEWELTYS.NL

Kennen jullie de site Jeweltys.nl al? Het is een webshop met heel veel leuke sieraden. Een tijdje geleden kwam ik op deze website terecht en ik was meteen verliefd op de sieraden. Ik houd sowieso van sieradenwebshops, maar deze is echt heel leuk! Jeweltys.nl verkoopt ringen, kettingen, armbanden, oorbellen, ear cuffs, brillen, broches en shawls. 

Afgelopen maandagavond bestelde ik deze sieraden en gisteren (vrijdag) kreeg ik ze binnen. Dat is erg snel, wat ik echt een groot voordeel vind. Als ik iets bestel, wil ik het namelijk ook graag snel hebben. De sieraden werden opgestuurd in een bubbeltjesenvelop met daarin een schattig tasje. De sieraden waren apart ook in bubbeltjesplastic verpakt, dus ze zijn goed beschermd tegen beschadigingen.
Ik ben erg tevreden over Jeweltys.nl, het is echt een leuke webshop met een goede service!

36 gedachten over “NEW IN: SIERADEN VAN JEWELTYS.NL

  1. Loes Lusing schreef:

    schattig! Ik vind het altijd leuk als een webshop ene beetje moeite doet om het pakje leuk in te pakken! hebben ze leuk gedaan met dat zakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.