NEW IN

Jullie weten wel dat we over ongeveer een maand ons eerste kindje verwachtten en ik heb zo ongeveer alles in huis. Het enige dat ik niet heb, is een luiertas. Ik twijfel al heel lang om er een te kopen, maar de tassen die ik mooi vind, zijn best duur. Laatst besloot ik, dat ik ook best een gewone tas kon gebruiken voor de babyspulletjes. En daarom bestelde ik deze.

Het is een tas van de webshop Twinkeltje.nl, een webshop waar je kleding, schoenen en accessoires kunt bestellen voor leuke prijsjes. 
De tas heeft verschillende vakken, wat in mijn geval heel handig is voor de babyspulletjes. De tas is best ruim en praktisch en ik ben er nu al heel blij mee. Ik ben geneigd om hem meteen te gaan gebruiken, maar eigenlijk wil ik hem nog even bewaren totdat de baby er is. 
De kleur vind ik ook heel mooi. Eigenlijk heb ik verder bijna alleen maar zwarte tassen, dus ik besloot een keer voor een ander kleurtje te gaan. Deze kleur past wel overal bij, wat ik altijd wel belangrijk vind.
Wat vinden jullie van deze tas? En kenden jullie Twinkeltje.nl al?

23 gedachten over “NEW IN

  1. Joyce schreef:

    Ik ben benieuwd hoe en of het je gaat bevallen 🙂
    Ik kan echt niet zonder luiertas nog. Als ik even gauw ga winkelen kunnen de benodigde spulletjes prima in mijn eigen tas. Maar meestal heb ik en de luiertas en mijn eigen tas bij me, omdat het gewoon niet in 1 tas past 🙂

  2. Manon Manoontje schreef:

    Lijkt me zeker goed te doen als luiertas, ruimte zat! Ik heb zelf een luiertas met een verschoningsmatje erbij, soms zijn de plaatsen zo vies dat ik die echt wil (gaan) gebruiken). Je kunt ook een hydrofiele luier gebruiken op plaatsen die vies zijn en dat neemt wat minder ruimte in 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.