A New Start

Hallo allemaal!

M’n leven stond de afgelopen tijd een beetje op z’n kop en vorige week heb ik eindelijk wat knopen doorgehakt. Ik studeerde SPH en tijdens m’n stage ben ik erachter gekomen dat dit helemaal niet is wat ik wil. Ik twijfelde al wel langer, maar ik heb nu eindelijk besloten om definitief te stoppen. Een moeilijke beslissing, omdat ik al meer dan 2 jaar bezig was met deze opleiding, maar ik denk dat dit het beste is..

A new start

Nu zit ik thuis en begin ik eindelijk met iets wat ik al heel lang wilde; bloggen!
M’n blog zal over veel verschillende dingen gaan, het wordt geen typische beauty- of modeblog, maar deze onderwerpen zullen er wel in voor komen, in combinatie met andere onderwerpen.

Even wat informatie over mijzelf.

Sinds augustus woon ik samen met mijn vriend en het bevalt me heel erg goed. Lekker m’n eigen plekje, doen wat ik zelf wil, heerlijk. Hoewel ik me, nu ik veel thuis ben, toch wel snel verveel. Hopelijk vind ik binnenkort een baantje en ben ik wat vaker m’n huis uit.
Ik ben 22 jaar en ik heb verschillende hobby’s. Ik houd van muziek, winkelen, beauty, koken, lezen, etc. Ik houd ook heel erg van reizen, maar de laatste keer dat ik Nederland uit ben geweest, is helaas al bijna een jaar geleden en plannen om weg te gaan, zijn er nog niet.. Doordat m’n vriend net een nieuwe baan heeft, is het heel lastig om nu iets te plannen..
En, ik ben op dieet. Of nou ja, ik doe weer een poging. Het gaat tot nu toe best goed, maar ik ben nog steeds een paar kilo te zwaar. Maar don’t worry, dit zal geen dieet blog gaan worden.

Liefs,
Malou

4 gedachten over “A New Start

  1. Jen schreef:

    Veel succes! Zelf heb ik atm ook geen opleiding meer, maar mijn vriend werkt fulltime waardoor ik zelf vaak alleen thuis zit.. Het is even bikkelen, maar het is het allemaal achteraf wel waard zodra je weer een nieuwe dagbesteding hebt dat leuk is! šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.