Nieuwe tassen voor het nieuwe schooljaar!

tassen

Toen ik nog op school zat, vond ik het altijd ontzettend leuk om nieuwe schoolspullen uit te mogen zoeken. Als de vakantie was begonnen, ging ik het liefst meteen op zoek naar een leuke agenda, schriften, en andere spulletjes. Ik kreeg niet ieder jaar een nieuwe tas, maar als ik een nieuwe schooltas uit mocht zoeken, was het natuurlijk helemaal feest! Inmiddels zit ik al een hele tijd niet meer op school, maar ik mocht wel 3 nieuwe tassen uitzoeken. Eentje voor Lenn, eentje voor Nomi, en een voor mezelf!

Ik bestelde de schooltassen op Duifhuizen.nl, een webshop met een hele ruime keuze aan tassen en koffers. Het tasje hierboven zocht ik uit voor Lenn, voor als hij volgend jaar naar de peuterspeelzaal gaat. Hij is van het merk Kidzroom en hij kost € 29,95. Ik vind het een heel erg schattig en praktisch tasje, ideaal voor peuters. Ik heb hem nu nog even op zolder gelegd, want Lenn is overal vrij lomp mee, en ik wil wel graag dat de tas mooi blijft totdat hij naar de peuterspeelzaal gaat haha!

Nomi wilde een tijdje alles alleen maar in het roze hebben, maar dat is nu (gelukkig) een beetje aan het veranderen. Ze vindt blauw nu ook erg mooi, en daarom koos ik voor haar een blauw tasje uit. Deze is van het merk Zebra en hij kost € 39,95. Ik vind hem ontzettend leuk, hij is alleen ietsje groter dan ik dacht (of Nomi iets kleiner). Daarom blijft deze ook nog even op zolder liggen, ik denk dat ze hem krijgt als ze naar de basisschool gaat. Dat is dan ook een leuk cadeautje, toch?

Zelf was ik eigenlijk wel heel erg toe aan een nieuwe tas. Ik gebruikte de laatste tijd een heel oud tasje, die bijna van ellende uit elkaar viel. Ik besloot voor een wat betere kwaliteit te gaan, en daarom ging ik op zoek naar een tas van leer. Dit tasje is van het merk MicMacbags en de prijs is € 69,95. En ik ben er echt heel blij mee! Ik ben hem meteen gaan gebruiken, en hij is perfect! De tas heeft lekker veel vakjes en het grote vak heeft veel ruimte, waardoor ik al mijn spulletjes makkelijk kwijt kan.

Ik ben dus heel blij met deze nieuwe tassen! Als je ook op zoek bent naar een nieuwe tas, is de site van Duifhuizen echt een bezoekje waard.

Deze tassen heb ik gekregen. Dat beïnvloedt mijn mening natuurlijk niet.

6 gedachten over “Nieuwe tassen voor het nieuwe schooljaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.