Nomi’s outfits #10

7

Laatst bedacht ik me dat ik nooit meer foto’s van Nomi’s outfits laat zien. Dat komt deels doordat het best lastig was om een kruipende dreumes zo op de foto te zetten dat haar kleertjes goed te zien zijn, maar ik moet zeggen dat ik het vaak ook vergeet. Maar ik besloot weer eens een overzichtje te maken. Op de foto hierboven heeft ze een t-shirt aan van Primark, een legging van H&M (die ze voor haar verjaardag van Sanja kreeg en hij past nog steeds) en sandaaltjes van Teva.

1

Ik ben echt fan van de t-shirtjes van Primark, hier heeft ze er ook weer eentje aan. Ze zijn hartstikke goedkoop (€ 1,80 als ik me niet vergis) en ik vind ze erg leuk. Haar korte broek is van Zeeman.

2

Als het warm is heeft Nomi regelmatig een romper als shirtje aan, zoals op deze foto. De romper is van Hema en haar broekje is van H&M.

3

Hier heeft ze weer hetzelfde shirtje aan als op de foto bovenaan. Ook haar broekje is van Primark. Dit soort broekjes heeft ze trouwens heel vaak aan, ik vind ze leuk en ze zijn lekker zacht en soepel. Ze vallen trouwens vrij klein, dus als je ze ook wil halen zou ik voor een maatje groter gaan. Haar schoenen zijn van Shoesme.

4

Hier heeft ze ook weer zo’n broekje aan, weer van Primark dus. Haar t-shirt is van Hema.

5

En deze outfit is helemaal van Hema.

6

Niet de meest duidelijke foto, maar ik vond hem wel heel leuk. Nomi heeft hier weer een t-shirtje en een broekje aan van Primark en haar schoenen zijn van het merk Jochie.

6 gedachten over “Nomi’s outfits #10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.