Nomi’s vreselijk slechte timing

nomi timing

Woensdagmiddag begon het. Nomi at slecht, was aan het jengelen en ze voelde een beetje warm aan. Ik dacht meteen, ‘ja hoor, ze wordt vast ziek met kerst’. Ze zat te gapen en ik legde haar in bed. Na 20 minuutjes werd ze weer wakker, ze voelde nog warmer en ze huilde alles bij elkaar. Ik temperatuurde haar en ze bleek ruim 39 graden koorts te hebben.

Ze hoest, ze huilt veel, ze eet en drinkt heel slecht.. Ik vind het zo sneu om haar zo te zien en ik baal ervan dat ik er niks aan kan doen. En met kerst is het natuurlijk helemaal niet handig. Laatst zei ik dat ik helemaal geen zin had in kerst, maar toen Nomi ziek werd had ik net alle boodschappen in huis en ik ging er vanuit dat het gewoon heel gezellig zou worden. En daar ga ik nog steeds vanuit, ik weet alleen niet hoe het met Nomi gaat. Als zij zich echt slecht voelt en als ze veel huilt, gaan we gewoon weer naar huis.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat haar timing zo slecht is. Een paar dagen voor mijn eerste werkdag (afgelopen maart) werd ze ook ziek. Waarschijnlijk had ze het rs-virus en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om haar als klein baby’tje achter te laten en te gaan werken. In overleg hebben we mijn eerste werkdag toen een paar dagen verschoven.

Hebben jullie kindjes ook zo’n slechte timing qua ziek worden?

8 gedachten over “Nomi’s vreselijk slechte timing

 1. Tips voor Papa's schreef:

  Het lijkt wel alsof ze het aanvoelen he; J is ook precies zo’n type, hahaha.
  Het hoogtepunt (of dieptepunt) was nog wel de zomervakantie: kiezen die doorkwamen, niet willen eten (daardoor waarschijnlijk) en chloorallergie waardoor zwemmen ook niet meer ging. Behoorlijk ellende dus…
  Hopelijk gaat t de komende uren wat beter met haar waardoor jullie toch nog van de kerst kunnen genieten!

 2. Mathiske schreef:

  Ah, gossie, ik hoop dat ze snel opknapt! Emily kreeg met 3 maanden oorontsteking, op de verjaardag van mijn man, met een huis vol visite naar de huisartsenpost met een gillend klein meisje is niet echt een goede timing ?? ondanks dat ze ziek is toch hele fijne dagen! ???

 3. Volgmama schreef:

  Ons meisje heeft bronchitis en is daarom snel vatbaar voor virusjes en is vaak verkouden. Op haar verjaardag en bijna een week later op haar feestje had ze hoge koorts. Jammer maar je kindje kan er inderdaad niets aan doen dat ze ziek word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.