Op zoek naar een geboortekaartje

geboortekaartjes 1

Nu ik ben aangekomen in het derde en laatste trimester van mijn zwangerschap, vond ik het wel eens tijd worden om op zoek te gaan naar een geboortekaartje. Toen ik zwanger was van Nomi vond ik het heel moeilijk om een keuze te maken, ik kwam zoveel leuke kaartjes tegen! En nu is dat weer het geval; ik vind het echt moeilijk om te kiezen.

geboortekaartje

Dit is het geboortekaartje van Nomi. Ik vind sterren erg leuk en ik wilde graag iets met roze, dus deze was perfect. De binnenkant van het geboortekaartje kun je trouwens hier zien.

geboortekaartjes 2

Een tijdje geleden kwam ik de site Kaartwereld.nl tegen. Ik kende de site daarvoor al wel, maar ik wist helemaal niet dat ze daar ook geboortekaartjes verkopen. Ik nam een kijkje en ik zag echt veel leuke kaartjes. In eerste instantie waren de kaartjes op het eerste plaatje mijn favorieten, maar toen ik nog een keer keek, vond ik de kaartjes hierboven toch ook wel heel erg leuk. Ik hou van deze kleurtjes, het lijkt een beetje op de kleur van het behang in onze babykamer.

geboortekaartjes 3

Ook voor meisjes zijn er heel veel leuke geboortekaartjes te vinden op deze site. De twee hierboven zijn mijn favorieten. Het kaartje rechts had trouwens goed bij Nomi gepast, aangezien ze dagelijks op haar loopauto zit 😉

geboortekaartje 1

Een leuk geboortekaartje vinden gaat dus wel lukken, ik moet alleen nog een keuze maken welke ik nou echt het leukst vind. En natuurlijk heeft Bart daar ook inspraak in. Wat ik nog wel lastig vind, is een leuke tekst vinden voor op het kaartje. Op Nomi’s geboortekaartje stond ‘met z’n drieën is het nóg leuker’ en ik zou heel standaard ‘met z’n vieren is het nóg leuker’ op het geboortekaartje kunnen zetten, maar dat vind ik niet zo leuk. Ik vind zinnetjes over een klein broertje wel heel leuk, maar ik ben er nog niet helemaal uit.

geboortekaartje jongen

De prijzen op Kaartwereld.nl beginnen bij€ 1,35 per kaartje en ze hebben echt veel keuze. Hoewel ik het nog steeds moeilijk vind om te kiezen, weet ik zeker dat ik er wel kan slagen.

Hoe zagen de geboortekaartjes van jullie kinderen eruit?

Dit artikel is een samenwerking.

7 gedachten over “Op zoek naar een geboortekaartje

 1. Leonie van Mil schreef:

  Leuke kaarten allemaal. Ik heb mijn vriend de kaart laten uitzoeken. Hij vond namelijk alles te zoetsappig. Dat is het natuurlijk al snel bij een baby 😉 Maar alles waar ik mee kwam, zelfs kaarten die onder de categorie “stoer” vielen, vond hij nog steeds niet stoer genoeg. Uiteindelijk heeft hij een kaart uitgekozen van een (rennende) baby met een boevenpakje aan die ontsnapt was uit de “gevangenis”. Die vond hij wel grappig en niet te zoetsappig.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn leven als blogger #6My Profile

 2. Lilian schreef:

  Altijd leuk om kaartjes uit te zoeken! Wij hebben hem zelf ontworpen met een foto van ons toen ik zwanger was aan de buitenkant en aan de binnenkant een foto van Jay toen hij pas geboren was. Deze hebben wij laten drukken bij een drukkerij. Uiteindelijk was ik er heel erg blij mee! Succes met het vinden van een kaartje.
  Lilian onlangs geplaatst…‘Nee zeggen’My Profile

 3. Jessica schreef:

  Leuke kaarten, het lijkt me heel moeilijk om een kaartje uit te zoeken! Zo hebben wij ook ellendig lang gedaan over het uitzoeken van onze trouwkaart haha, ik denk dat ik alvast begin na 13 weken (als ik ooit zwanger mag worden) met het zoeken naar een kaartje (mezelf kennende)
  Jessica onlangs geplaatst…60 day challengeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.