Outfits van Lenn #2

5

Nu het niet meer zo warm is, kan Lenn eindelijk zijn leuke kleertjes weer aan. Toen het zo warm was had Lenn vaak alleen een romper aan, en nu kunnen zijn kleertjes weer uit de kast. Sommige dingen zijn inmiddels te klein terwijl hij ze niet of nauwelijks aan heeft gehad, want hij draagt nu meestal maat 62. Op de foto hierboven heeft hij een shirtje aan van Zeeman en een broekje van Name It.

1

We wandelen bijna iedere dag een stukje en ik maak regelmatig foto’s van Lenn in de kinderwagen. Op deze foto heeft hij een shirtje aan van Ter Stal, een broekje van H&M, sokjes van Hema (oude collectie, ze zijn van Nomi geweest) en zijn speen is van Avent.

2

Deze foto maakte ik toen we in de dierentuin waren. ’s Ochtends was het nog niet zo warm, maar het zou ’s middags heel lekker weer worden. Daarom deed ik hem een T-shirtje aan en een vestje er overheen. Het shirtje is van H&M, het vestje van Dirkje, zijn broekje van Name It en de sokjes zijn van Primark.

6

Lenn past nog niet al zijn kleertjes in maat 62 (Hema shirtjes zijn bijvoorbeeld nog te groot), maar dit shirtje van Noppies (dat ik met korting heb geshopt) past al heel goed. Ik deed hem er een broekje van Hema bij aan.

3

Hier was het volgens mij bedtijd, Lenn kijkt vaak niet echt vrolijk als hij moe is 😉  Op deze foto heeft hij een shirtje aan van Zeeman en een broekje van H&M.

4

Dit is niet de meest duidelijke foto, maar ik vind dit shirtje zo schattig. Het was het eerste shirtje wat ik kocht toen ik wist dat ik zwanger was. Dat was nog voor de geslachtsbepaling, maar ik vind hem zowel voor jongens als voor meisjes heel leuk. Hij is van Hema, net als zijn broekje. Zijn sokjes zijn van Primark.

9 gedachten over “Outfits van Lenn #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.