Paashop; 45 winacties op verschillende blogs!

Misschien herinneren jullie de herfsthop en de Sinterklaashop nog wel. Dat was een groot succes, en nu is het tijd voor de paashop! Er doen 45 blogs mee, en op iedere blog kun je iets leuks winnen.

Hop?

Ik zal nog eventjes uitleggen wat een hop is. Je ‘hopt’ van de ene blog naar de andere, en op die manier kun je een rondje maken. Je komt op deze manier veel blogs tegen, en waarschijnlijk ontdek je ook wat nieuwe blogs. En iedere blogger geeft een leuke prijs weg.

Van Website4mama.nl..

Misschien ben je hier wel gekomen via Website4mamas.nl, de site voor mij in de bloghop. Op deze blog vind je leuke webshops op het gebied van mode, reizen, spelen, sporten, wonen, lezen, opvoeding en cadeautjes. Zowel voor je kids als voor jezelf! En daarnaast vind je er erg leuke blogartikelen.

Via MadebyMalou.nl..

Mocht je hier via de bloghop gekomen zijn, dan ken je mij misschien nog helemaal niet. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Malou, getrouwd met Bart en ik ben moeder van Nomi (bijna 2,5) en Lenn (8 maanden). Ik blog inmiddels ruim 5 jaar op MadebyMalou.nl, over alles wat mij bezig houdt. Op dit moment blog ik vooral over het moederschap.

mama is ook maar een mens

Winnen!

Op iedere blog kun je iets winnen, dus ook hier. Ik geef het boek ‘Mama is ook maar een mens‘ van Suus Ruis en Phaedra Werkhoven weg. Twee no nonsense moeders met een ontzettend leuke schrijfstijl. Ze zijn het niet altijd met elkaar eens en dat lees je in het boek, en ik heb er hard op om gelachen! Ik kwam veel herkenbare dingen tegen en dit boek is echt een aanrader voor iedere moeder.

Om kans te maken op dit boek laat je een reactie achter onder dit bericht en ik zou het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liket. Je kunt meedoen tot en met zaterdag 8 april.

Door naar Kidzblogger.nl

En zoals ik al zei; er valt nog veel meer te winnen tijdens deze paashop. Na mij in deze hop komt de blog van Yvonne; Kidzblogger.nl. Yvonne is getrouwd en ze heeft 3 kinderen. Op haar blog schrijft ze onder andere over leuke uitjes, fashion en je vindt er leuke weetjes en tips. Van alles en nog wat dus, en ik lees haar artikelen regelmatig! En je bent vast ook benieuwd wat je op Kidzblogger.nl kunt winnen, dus neem snel een kijkje!

68 gedachten over “Paashop; 45 winacties op verschillende blogs!

 1. Annabel schreef:

  Wat leuk om zo door te hoppen naar verschillende blogs! Ik ben een nieuwe lezer. Ik ben mama van een meisje van bijna 3 jaar! Dol op lezen! Vaak zijn dit andere boeken, maar lijkt me erg leuk zoals het beschreven wordt in de blog. Ik doe mee 😉

 2. Mirjam schreef:

  Hopper-de hop van de ene naar de ander mamablog! Wat een gave winactie heb jij! Mama is inderdaad ookmaar een mens. Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Hiermee wordt pasen echt een feest! Blij dat ik op jouw blog ben geweest! Heel veel succes met je blog en ik kom zeker nog een keertje terug!

 3. Heidie van der Steeg schreef:

  Jouw blog kende ik al, maar ik heb vandaag al een paar nieuwe ontdekt. Jij geeft een heel erg leuk boek (denk ik) weg zie ik. Ik las de column van Suus Ruis altijd met veel plezier in zo’n mamamagazine, en van Phaedra die volgens mij hoofdredacteur van een magazine is of was, heb ik ook vaker stukjes gelezen. Heerlijk zo’n boek geschreven door andere mama’s die over herkenbare zaken schrijven.

 4. Anita te Gussinklo schreef:

  Hoi malou,, Ik begin deze paashop bij jouw en doe graag mee, want ik ben ook maar een mama en mens. Ik volg je ook op Facebook.

 5. Will schreef:

  Grappig boek te winnen met deze leuke Paashop.
  Van de dochter van Willem Ruis, waar wij vroeger naar keken.
  Leuk boekje, wil ik wel winnen, want ik ben ook maar een mens, als oma van vijf kleinkinderen.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je regelmatig op Bloglovin.
  Nu weer hopperdehop naar de volgende.
  IK wens je fijne Paasdagen.

 6. Iris schreef:

  Hop hop, ook jouw actie is weer top. Je blog kende ik natuurlijk al, maar ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek, dus ik doe graag mee

 7. Monique schreef:

  Oh lijkt me een super leuk én handig boek!! Ik denk dat ik mezelf er wel in zal herkennen als moeder van drie kinderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.