PAYOT REINIGINGSMILK, LOTION EN DAG-/NACHTCRÈME

Een tijdje geleden ontving ik van de eigenaresse van Webshop4beauty.nl een leuk pakketje met drie producten van Payot. Ik kende het merk wel, maar ik had nog nooit producten van Payot gebruikt, dus ik was erg benieuwd. De producten die ik ontving zijn de Demaquillant Essentiel (reinigingsmelk), Lotion Essentielle (reinigingslotion) en Hydra24 Crème (dag- en nachtcrème). 

De Payot Demaquillan Essentiel is een zachte, hydraterende reinigingsmilk die je huid op een milde wijze reinigt. Het verwijdert alle make-up en vuil en bereidt je huid voor op huidverzorging. Dit product is geschikt voor alle huidtypes en de belangrijkste werkzame stoffen zijn jojobaolie (dit beschermt je huid tegen uitdrogen), karitéboter (voedt, verzacht en beschermt de opperhuid) en vitamine B5 (dit regenereert de huid). 
Klinkt goed, toch? Ik heb het product inmiddels meerdere keren gebruikt en het is echt een heel fijn product. Het is heel zacht voor je huid en mijn huid voelt echt lekker aan na gebruikt. Ook ruikt dit product heel erg lekker en het maakt je huid goed schoon. 
Je kunt de reinigingsmilk voor € 19,95 kopen in de webshop
De Payot Lotion Essentielle is een zachte, alcoholvrije reinigingslotion op basis van rozenwater die je huid hydrateert, stimuleert en tonifieert. Hierdoor is het een perfecte voorbereiding op de rest van je dag- en nachtverzorging. De lotion is geschikt voor de droge, vochtarme, normale en gecombineerde huid. De belangrijkste werkzame stoffen zijn oligocéane (dit bevordert de celuitwisseling door de enzymen te stimuleren), polyolen (dit hydrateert de bovenste lagen van de opperhuid) en rozenbottelextract (dit tonifieert, en stimuleert de celfuncties). 
Normaal gesproken gebruiken ik vaak goedkope reinigingslotions waar alcohol inzit, maar ik merk echt heel veel verschil met deze lotion. Dit maakt je huid lekker zacht, terwijl ik dat met andere lotions nooit merk. Het maakt je huid ook goed schoon en ook dit product ruikt echt lekker.
Deze lotion kun je voor € 19,95 kopen in de webshop
De Payot Hydra24 Crème is een hydraterende dag- en nachtcrème met een uniek vochtregulerend complex. Het is een crème die geschikt is voor alle huidtypen en met name voor de droge en vochtarme huid. De belangrijkste werkzame stoffen in deze crème zijn het extract van baicelensis wortel (dit is een krachtige antioxidant), imperata cylindrica (dit houdt de natuurlijke vochtbalans van de opperhuid in stand) en natuurlijke honingextract (dit vergrendelt het intensieve hydratatiesysteem, dat dag en nacht actief is).
Zelf heb ik een gemengde tot vette huid, dus deze crème is voor mijn huid niet heel erg geschikt. Ik heb hem geprobeerd en het voelt wel lekker, maar ik gebruik liever een crème die een beetje matteert. Ik heb de crème ook bij mijn vriend uitgetest, hij heeft namelijk wel een droge huid. Bij hem merkte ik eigenlijk meteen verschil, zijn huid wordt veel zachter en minder droog. De crème trekt heel snel in, er blijft geen vettig laagje achter. Voor een droge huid is deze crème dus heel erg geschikt.
Je kunt de crème voor € 42,95 kopen in de webshop.
Wil je ook iets bestellen uit deze webshop? Dan heb ik iets leuks voor je; tot 30 april krijg je 15% korting op je bestelling als je de code maloupayot invult! Deze code geldt voor alle producten in de webshop. 

26 gedachten over “PAYOT REINIGINGSMILK, LOTION EN DAG-/NACHTCRÈME

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.