PERSOONLIJKE UPDATE: VERHUIZEN

Ik woon nu bijna twee jaar samen met mijn vriend, in een klein appartementje. We wonen nu op ongeveer 35m2 en dat wordt echt te klein. We hebben nauwelijks plek voor onze spullen, dus besloten we op zoek te gaan naar een andere woning.


Twee weken geleden werden we gebeld door de woningstichting en toen werd ons verteld dat we bovenaan de lijst staan voor een eengezinswoning. Afgelopen vrijdag hebben we gekeken en het zag er allemaal goed uit! Het is wel een oud huis en ook van binnen is het erg oud, maar we kunnen er wel iets leuks van maken. Er moet wel veel aan gebeuren, maar gelukkig is mijn vriend erg handig, dus dat kunnen we zelf doen.

Begin juni krijgen we de sleutel, dus dan kunnen we er echt mee bezig. We zijn nu al bezig met het uitzoeken van behang, verf, laminaat, vloerbedekking, meubels et cetera. Als jullie de komende tijd wat meer artikelen over wonen voorbij zien komen, weten jullie dus hoe het komt, haha. 

50 gedachten over “PERSOONLIJKE UPDATE: VERHUIZEN

 1. Alette schreef:

  Oeh wat spannend zeg! Ik vind het treouwens knap dat jullie het zo lang hebben uitgehouden op 35 m2. Zou ons niet lukken ben ik bang haha.
  Gefeliciteerd met jullie nieuwe stekje in ieder geval!!!

 2. Josianne schreef:

  Wat leuk! Ik wil ook heel graag verhuizen (woon nu op 30m2 met m'n vriend, en kat…). Ik ben benieuwd naar je updates over het verhuizen, altijd fijn voor inspiratie 🙂

 3. Tessa schreef:

  Ja, leuk dingetjes over wonen!
  Ik weet niet hoeveel jullie weten van kleuren combinatie of inrichtig? Maar misschien kan je eens in een bibliotheek kijken voor leuke boeken over kleur en inrichtig 😉

  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.