Plog 3 juni; Ballorig en hitte

0

De laatste plog is al van een hele tijd geleden en ik besloot weer een keer een dagje foto’s te maken van alles (oké bijna alles) wat ik die dag deed. Vrijdagochtend gingen we naar Ballorig, ’s middags gingen we even de stad in, daarna waren we lekker buiten en ’s avonds besloten we een zwembadje te gaan halen.

1

Zo beginnen onze ochtenden nog steeds; Nomi krijgt namelijk nog borstvoeding. Daarna gingen we naar beneden en terwijl ik ons ontbijt klaarmaakte, deed Nomi haar laars aan.

2

We ontbeten en daarna maakte ik ons klaar om gezellig naar een krijspaleis te gaan.

3

We gingen naar Ballorig in Enschede. Het was niet echt druk, maar er waren best veel kindjes van Nomi’s leeftijd en iets ouder. Nomi vermaakte zich er heel goed.

4

Glijden, klimmen, in de ballenbak.. Alles vindt ze leuk. En ze heeft ook heel leuk met andere kindjes gespeeld. We zijn er ongeveer anderhalf uur geweest en toen we thuiskwamen was Nomi behoorlijk moe. Ze at een boterham en daarna bracht ik haar naar bed.

5

Toen ze uit bed kwam at ze een banaan (als we ’s ochtends ergens naartoe gaan, draai ik haar fruithap en haar tussendoortje van ’s middags vaak om, vind ik makkelijker) en ze speelde even met haar keukentje.

6

Daarna gingen we even naar de stad. Ik keek bij Zeeman, maar ik besloot dat Nomi en haar broertje voorlopig wel genoeg kleren hebben. Bart vroeg of ik graszaad wilde halen en drie keer raden wat er uitverkocht was..

7

We deden nog even boodschappen en daarna zette ik Nomi’s badje in de tuin. Ze vond het heerlijk (en ik trouwens ook).

8

Ook Guusje kwam bij ons liggen. Nadat Nomi 5396 keer in en uit het badje was geklommen, leek het me verstandig om even samen te gaan douchen. Daarna speelden we samen op de bank.

9

Nomi kwam heel even (zo’n 20 seconde) bij me liggen en daarna ging ze weer verder spelen. Weer met één laarsje aan.

10

’s Avonds aten we magnetronpannenkoeken, want ik vond het te warm om te koken. Na het eten gingen we nog even naar de stad en bij de Action haalden we een zwembadje. Verder deden we niet meer zoveel, onze avond bestond vooral uit tv kijken.

4 gedachten over “Plog 3 juni; Ballorig en hitte

  1. Birgit schreef:

    Heerlijk een genietdagje dus! Ballorig Enschede, is dat die bij Cinestar? Of hoe het nu ook mag heten?
    Ik wil binnenkort eens naar Avontura in Enschede. DIe schijnt ook heel leuk en groot te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.