Plog 5 december

1

Het leek me leuk om weer een keer te ploggen en omdat het een beetje saai is om weer foto’s te maken van een standaard dag, besloot ik op 5 december te ploggen. Ik bereidde de laatste dingen voor pakjesavond voor, we gingen even naar Duitsland en aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders om daar Sinterklaas te vieren.

2

De gedichten moesten natuurlijk op het laatste moment nog uitgeprint en opgeplakt worden en dat deed ik onder het genot van een kopje thee.

3

En nog een kopje thee, en nog een kopje thee.. En daar hoorde natuurlijk ook chocola bij. Ook plande ik een winactie in voor de volgende dag.

4

Ik bestelde 2 haarbandjes voor Nomi op Aliexpress en ik zette de cadeautjes klaar.

6

Aan het begin van de middag reden we even naar Duitsland en we gingen onder andere naar een meubelwinkel. Ik zag dit ontzettend schattige bedje (maar ik denk niet dat ik het zou kopen, volgens mij zou Nomi dan de hele nacht aan het glijden en spelen zijn) en ik keek natuurlijk even naar de kerstspulletjes. Uiteindelijk kocht ik er trouwens niks.

5

Ook gingen we naar de DM. We kochten luiers en wat andere dingetjes. Ik zwichtte voor wat make-up, wat ik eigenlijk niet nodig had, maar ach.

7

Nadat ik een aantal lippenstiften had uitgetest, kocht ik er eentje. Vervolgens vergat ik dat ik lippenstift op mijn hand had en toen ik Nomi in de auto zette, was haar jasje versierd met allemaal kleuren rood en roze. Oeps. Nadat we getankt hadden, reden we terug naar huis.

8

Thuis sliep Nomi even en toen ze wakker was, gingen we naar mijn ouders. Bart had deze toepasselijke trui aan (die je misschien al voorbij zag komen in deze shoplog).

9

We begonnen met Nomi’s cadeautjes en ze werd erg goed verwend.

10

Dit kreeg ze allemaal. Daarna wilde ik de andere cadeautjes verstoppen, maar mijn vader en ik kozen dezelfde plek uit haha.

11

We borrelden en aten wat hapjes en aan het begin van de avond at Nomi haar hapje.

12

Nomi ging rond 7 uur naar bed en rond 8 uur begonnen wij met de rest van de cadeautjes. Maar na ongeveer een uurtje werd Nomi wakker en ze besloot dat ze niet meer wilde slapen. Dus ze kwam weer bij ons zitten. Ze vond het inpakpapier trouwens erg leuk.

13

Dit was wat ik onder andere kreeg! Nomi was, ondanks dat het ver na haar bedtijd was, hartstikke vrolijk. Uiteindelijk werd ze natuurlijk wel weer moe en toen zijn we naar huis gegaan.

 

7 gedachten over “Plog 5 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.