PLOG; MIDDAGJE DIERENTUIN

Zondag wilden we iets gaan doen, maar we wisten niet zo goed wat. Ik dacht dat het heel slecht weer zou worden, maar dat bleek heel erg mee te vallen. Toen bedacht ik dat het wel leuk zou zijn om met zijn drietjes naar de dierentuin te gaan. Dus toen Nomi rond 13.00 uur wakker werd, reden we naar de dierentuin in Nordhorn.

De dierentuin in Nordhorn is niet zo groot, maar heel leuk. Nomi vond het boekje ook erg interessant.

 

Als eerste zagen we prairiehonden. Bij de meeste dieren kun je heel dichtbij komen, waardoor het heel leuk is voor kleine kinderen. Nomi vindt dieren op afstand niet zo interessant, maar dit vond ze heel leuk.

 

Op sommige plekken loop je echt tussen de dieren. De stukken tussen de hekjes zijn zo groot, dat ze bij je kunnen komen. Dat was bijvoorbeeld bij de lama’s zo.

 

Niet dat ze dat deden hoor, er zat geen beweging in. Ook is er een soort kinderboerderij. Nomi vond de koe erg leuk.

 

Ook kangoeroes vond ze heel leuk!

 

De zebra’s waren heel ver weg, en volgens mij zag Nomi ze niet eens. Het boekje vond ze nog steeds heel leuk, die heeft ze bijna de hele tijd vast gehad.

 

We hebben niet zoveel foto’s met z’n drieën, dus ik wilde er weer eens eentje maken. Daarna ging Bart kijken bij vogels, ik hou daar niet van. Ik durfde er ook niet naar binnen.

 

Ik verbaasde me over hoe groot uilen zijn (ik schrok me dood toen hij ging vliegen) en daarna liepen we op een paadje waar je kon voelen hoe het is om op leem te lopen. Nou, dat loopt niet lekker.

 

Voordat we weggingen, keek ik nog even in het winkeltje. Bart en Nomi wachtten buiten.

 

En toen reden we terug. Zo’n middagje dierentuin is blijkbaar heel vermoeiend, want Nomi viel in de auto in slaap.
Gerelateerde artikelen:

11 gedachten over “PLOG; MIDDAGJE DIERENTUIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.