PLOG; MIDDAGJE PRESTON PALACE

preston palace

Sinds Nomi is geboren, hebben Bart en ik nog nauwelijks dingen met zijn tweeën gedaan. Toen ik van Preston Palace een middagdagje all inclusive aangeboden kreeg, leek me dat meteen heel leuk. In eerste instantie wilde ik gewoon met zijn drieën gaan, maar dan zou Nomi in de loop van de middag waarschijnlijk al moe worden. Daarom brachten we Nomi naar mijn ouders, en gingen Bart en ik met zijn tweeën een middagje weg.

1

Bij aankomst kregen we twee pasjes, waarmee we alles konden doen. Eten, drinken, zwemmen, minigolven, bowlen, et cetera.

2

We besloten eerst wat te gaan eten. Er zijn meerdere buffetten, dus er is genoeg keuze. Ik zag niet zoveel broodjes enzo, dus ik ging voor bami met kip saté (en augurken, yay!)

3

Daarna liepen we een rondje om te kijken wat er allemaal te doen was. Er is een aparte kinderafdeling, waar ik als kind wel eens gespeeld heb. We gingen toen zo nu en dan met mijn opa en oma naar Preston Palace.

4

Onderweg zag je overal dit soort bordjes, waardoor we wisten waar alles was. Het is best groot, dus zonder deze bordjes waren we waarschijnlijk verdwaald (aangezien we allebei het richtingsgevoel van een baksteen hebben).  Verder is het er ook leuk aangekleed, met deze telefooncel bijvoorbeeld.

5

Eigenlijk wilden we even gaan bowlen, maar daar was het vrij druk. We dachten dat er een baan vrij was, maar die bleek stuk te zijn. Toen besloten we naar het zwembad te gaan. Dat was trouwens de reden voor mijn knot, want ik had geen zin om mijn haar te moeten föhnen enzo. Ik dacht mijn haar droog te kunnen houden, maar Bart werkte daar niet echt aan mee. Had ik kunnen weten natuurlijk 😉

6

Ik heb niet echt goede foto’s van het zwembad, want ik durfde het niet aan om mijn telefoon mee te nemen naar het zwembad. Maar we hebben ons er goed vermaakt! Het is een leuk zwembad, met onder andere bubbelbaden en sauna’s.

7

We hebben ongeveer een uurtje gezwommen en daarna vonden we het tijd worden om iets te gaan drinken. In de coffee corner stonden ook gebakjes, en die konden we natuurlijk niet weerstaan.

8

Daarna keken we even wat er nog meer te doen was. We liepen naar de indoor kermis, maar dat is niet echt mijn ding. Ik denk dat het voor kinderen wel erg leuk is.

9

We twijfelden nog om even te gaan minigolven, maar in die ruimte stond de muziek zo hard dat we elkaar niet konden verstaan. Daarom besloten we wat te gaan drinken.

10

Aan het begin van de avond wilden we wat gaan eten. We begonnen met een kopje soep. Het was toen opeens ontzettend druk, waardoor we nauwelijks een plekje konden vinden om te gaan zitten. Ook waren er nergens lepels te vinden, en toen we die eindelijk hadden gevonden, was onze soep bijna koud. Daarna liepen we richting het buffet, maar ook daar konden we nergens zitten. Dat was wel een tegenvaller. Uiteindelijk zijn we in een ander zaaltje poffertjes gaan eten, daarna hebben we nog wat gedronken en toen zijn we naar huis gegaan.

Op zich hebben we dus een hele leuke dag gehad. Het hotel ziet er goed uit en vooral het zwemmen vond ik heel leuk. Ik vond het wel jammer dat het zo druk was en dat we geen plekje meer konden vinden om te gaan zitten. Daardoor zijn we ook wat eerder weggegaan dan we hadden verwacht.

Ben jij wel eens in Preston Palace geweest?

7 gedachten over “PLOG; MIDDAGJE PRESTON PALACE

  1. Bertine schreef:

    wat jammer dat het er zo druk was! wel super leuk dat je erheen bent gegaan, voor mij is dat echt 10 minuten met de auto! ik ben er ook wel eens geweest, het is er heel leuk!

  2. tineke schreef:

    Nog nooit geweest.. Ik denk dat het vooral voor kinderen heel leuk is maar ik zou er niet zo snel heen gaan met alleen mijn vriend, denk dat er voor ons vrij weinig te doen is :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.