dwaaleiland

REVIEW EN WIN; DWAALEILAND

Voorlezen is erg goed voor de taalontwikkeling en daarnaast vind ik het ook heel leuk. Nomi ook, hoewel ze de laatste tijd het boek zelf interessanter vindt dan wat ik haar vertel. Laatst ontving ik een persbericht over het boek ‘Dwaaleiland’, het boek bij de film Descendants. Het gaat over schurken uit andere sprookjes die zijn verbannen naar Dwaaleiland en daar gebeuren natuurlijk allemaal spannende dingen. Ik ontving zelf een exemplaar. en ik mag drie mensen blij maken met het boek!

De achterkant geeft goed aan waar het verhaal over gaat. Het is eigenlijk niet echt een voorleesboek voor baby’s, maar volgens mij maakt het op Nomi’s leeftijd nog niet zoveel uit wat ik precies voorlees. Als ik haar voorlees uit de tv-gids, vindt ze het ook prima.
Even een sneak peek uit het boek, zo begint het. En ik moet toegeven dat ik het zelf ook echt een leuk boek vindt. Voor kinderen is het sowieso heel leuk, het boek is spannend, grappig en erg meeslepend.
Zelf heb ik het boek met veel plezier (voor)gelezen en als je meedoet aan deze winactie, maak je kans op een van de drie exemplaren.
Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Lukt het niet om te reageren? Klik dan even hier. Als het nog niet lukt, mag je ook via social media een berichtje achterlaten.
– Volg mij via Bloglovin’
Om extra kans te maken, mag je me ook volgen via andere social media, zoals Facebook,Twitter en/of Instagram. Delen mag natuurlijk ook altijd.
Je kunt meedoen tot en met zondag 6 september. Daarna neem ik contact op met de winnaars.

14 gedachten over “REVIEW EN WIN; DWAALEILAND

 1. Lizzy schreef:

  Wat een onwijs leuk boek! Ik ben benieuwd naar wat er allemaal op dwaaleiland gebeurt! Ik vind Disney achtige verhalen altijd zo leuk om te lezen! Fijn dat je het met plezier (voor) gelezen hebt! Ik doe mee aan de winactie. Ik volgde je al op Bloglovin en ook op Instagram! Duimen maar! 🙂 Mail: info@happyliz.nl.

 2. sandj schreef:

  Ik ben een ernome disney fan. Ik heb al veel over het boek gehoord, maar hem nog niet gekocht en gelezen. Ik zou dan ook heel graag winnen, ik ben erg nieuwsgierig.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454), twitter waar ik je ook heb geretweet (@xsajo) en instagram (sannnndd).
  Mijn e-mail is: sandra_jonker8@Hotmail.com

 3. Thea Van Galen schreef:

  Ik wil ook wel meedoen, klinkt als een leuk boek, waar ik mijn gastouderkindjes vast plezier mee zou doen, dus ik doe voor hun mee!

 4. Leonie schreef:

  Leuk! Ik heb dit boek al meerdere keren voorbij zien komen en het lijkt me echt superleuk. Ik zou hem dus graag willen winnen!
  Ik volgde je al op bloglovin', maar nu ook op de andere kanalen

 5. Simone schreef:

  Ohhh wat gaaf. Die staat op mijn verlanglijstje om te kopen voor mijn beste vriendin. Ze is helemaal gek van Disney en alles wat daar bij hoort. Ik heb haar vorig jaar een verrrassingstrip naar Disney cadeau gedaan. Ik doe dus heel graag mee om haar nog eens te verrassen. Ik volgde al overal en heb ook gedeeld via Twitter en Instagram! 🙂

 6. Mar schreef:

  ik lees graag je blogs 🙂
  en wil super graag dit boeken winnen
  dan kan de geleende boek terug ben boeken verslaaft
  ondanks dat me zoontje niet goed ziet vind hij voorlezen leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.