Safari nagellak nummer 341

Ik had al veel goede verhalen gehoord over de nagellak van Safari, maar zelf had ik nog geen nagellak van dit merk. Toen ik zag dat deze nagellak op Wahirabeautywebshop.nl wordt verkocht, heb ik dit kleurtje meteen besteld. De nagellak is erg goedkoop, op deze webshop kost het maar €0,90 en je hebt keuze uit erg veel verschillende kleurtjes. Naast make-up verkoopt Wahira Beauty Webshop ook veel andere dingen zoals kaarsen, zeep, geurolie en sieraden. 
De nagellak is erg makkelijk aan te brengen, zowel het kwastje als de structuur is erg fijn. Het kwastje is wel aan de kleine kant, maar persoonlijk vind ik dat niet erg. De nagellak is erg snel droog, dat vind ik echt een voordeel. Ook dekt de nagellak erg goed. Mijn ervaring met lichte kleurtjes is dat je soms wel 3 lagen op moet doen voordat je een mooi resultaat hebt, maar met twee lagen dekt deze nagellak erg goed. Ik ben heel erg positief over deze nagellak, voor €0,90 heb je echt een goede kwaliteit.
Cijfer: 9

47 gedachten over “Safari nagellak nummer 341

  1. xxtherese schreef:

    mooi kleurtje en super cheap! 🙂 yaay

    ik heb een nieuwe blog en ik volg je nu, misschien wil je ook eens een kijkje nemen op mijn blog en me misschien terug volgen! 🙂 hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.