Sale shoplog

shoplog-januari-1

Als je twee kinderen hebt die allebei net een groeispurt hebben gehad, en de sale ook nog eens net is begonnen, moet je natuurlijk wel even gaan shoppen. Vorige week ging ik even met Nomi naar Enschede, maar daar vonden we niet zoveel en daarom bestelde ik nog wat dingetjes bij Zara.

shoplog-januari-6

Deze twee shirtjes zocht Nomi uit bij de H&M. Van het shirtje met stippen wilde ze er eigenlijk meteen vier meenemen, maar dat leek me niet zo’n goed plan. Ze vond het muisje op het andere shirt heel lief, dus dat shirtje ging ook mee. De shirtjes kosten nu maar € 3,00 per stuk.

shoplog-januari-7

Bij de Primark zag Nomi dit Minnie Mouse vest en meteen deed ze haar eigen vest uit om hem te passen. Ze is er helemaal blij mee en ze wil nu natuurlijk geen andere vesten meer aan. Het shirtje rechts kocht ik laatst bij de Hema voor Lenn. Voor het vestje betaalde ik € 10,00 en voor het shirtje € 3,00.

shoplog-januari-8

Ook slaagde ik bij de Primark voor rompers en pyjama’s voor Lenn. Per set kost het € 10,00.

shoplog-januari-2

Toen we thuis kwamen bestelde ik online wat dingen bij Zara, onder andere deze shirtjes voor Nomi. Het shirtje links kost nu (in de sale) € 3,99 en het shirtje rechts komt uit de nieuwe collectie en kost € 3,95.

shoplog-januari-3

Wat ik verder bestelde was allemaal in de sale. Ik kocht twee vestjes voor Lenn op de groei. De linker kost € 9,99 en de rechter € 6,99.

shoplog-januari-4

Ook deze shirtjes kocht ik alvast in één en twee maten groter. Het shirtje links kost nu € 2,99, de middelste € 4,99 en de rechter € 3,99.

shoplog-januari-5

En ik vond ook twee leuke joggingbroekjes voor Lenn, die nu allebei € 6,99 kosten.

Heb jij al geshopt in de sale?

11 gedachten over “Sale shoplog

  1. MarjonS schreef:

    Weer goed geshopt. Leuk! Ook leuk dat je dametje zelf iets uit kiest. Zo gaat dat hier ook.
    Door de drukte van de verhuizing heb ik nog niet sale geshopt.
    Mijn planning: deze week even de stad in.

  2. Lilian schreef:

    Leuke Items! Dat vestje van Mickey Mouse is echt gaaf. Wij hebben nog geen sale inkopen gedaan maar dat ben ik zeker nog wel van plan. Onze kleine boef is toe aan nieuwe schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.