Shoplogje

moderne-moeders-01

Een hele tijd geleden ontdekte ik de webshop ModerneMoeders.nl doordat ze er NumNums verkopen, lepeltjes waarmee jonge kinderen heel goed zelf kunnen leren eten. Maar deze webshop heeft nog veel meer leuke items en vandaag laat ik jullie zien wat ik er geshopt heb.

moderne-moeders-02

De webshop heeft een tijdje babykleding verkocht, maar daar gaan ze nu mee stoppen. Ik vind het jammer, maar doordat ze ermee stoppen is alle babykleding nu in de sale. Ik scoorde dit setje van Dirkje alvast voor de zomer, voor maar € 6,00.

moderne-moeders-03

Ik kreeg de tip om eens een slab van Bumkins te proberen. Deze superslab is perfect om de kleding van je kind droog en schoon te houden. Het materiaal zorgt ervoor dat de slab geen vocht doorlaat n dat hij vlek- en geurwerend is. Ik vond deze uitvoering erg leuk voor Lenn, maar ik wilde hem meteen even uitproberen en daarom deed ik hem bij Nomi om. En het is echt een ideaal ding! Ze zijn er In veel verschillende kleuren en printjes en ze kosten € 8,95.

moderne-moeders-04

Toen ik bij Lenn laatst een kwijlslab omdeed wilde Nomi er ook één om. Ik liet haar een setje uitzoeken op de site en ze koos voor de paarse. Later zag ik pas dat ze geschikt zijn voor kindjes van 0 tot 9 maand, maar ze passen Nomi nog perfect. Voor een setje van 2 betaal je nu € 10,00.

moderne-moeders-05

Verder shopte ik deze bijtketting waar Lenn groot fan van is voor € 9,95. Hij speelt ermee tijdens het voeden en ook in de draagzak is het een groot succes. De gaatjesmaker kost € 2,75 en is nu nog niet nodig, maar dat komt vast wel. Ook het bijtspeelgoedje is een groot succes, Lenn heeft hem heel vaak in zijn mond. Deze kost € 8,95. En we kregen er een armbandje cadeau bij waar Nomi heel blij mee is!

Deze items heb ik gekregen.

4 gedachten over “Shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.