Sinterklaashop; 40 leuke winacties op verschillende blogs!

ik-in-de-hoofdrol-1

Misschien heb je een tijdje geleden de herfsthop op mijn blog voorbij zien komen. Vandaag start er een nieuwe hop, namelijk de Sinterklaashop! Net als bij de vorige hop zijn er weer hele leuke prijzen te winnen en deze keer doen er maar liefst 40 blogs mee! Vandaag komen er dus 40 winacties online en als je door hopt, kom je ze allemaal tegen. Op mijn blog kun je een boekje winnen met je kind in de hoofdrol.

sinterklaashop-1

Misschien ben je hier wel gekomen via MeervanMir.eu. Miriam is moeder van 2 dochters; Sanne en Veerle. Ze werkt 4 dagen per week als juriste. Zowel op haar werk als thuis maakt ze genoeg mee en dat deelt ze op haar blog.

Na mij in de hop komt Rory, van 40envoorheteerstmoeder.nl. Zoals de titel van haar blog al zegt werd zij op haar veertigste voor het eerst moeder en op haar blog schrijft ze onder andere over het moederschap. Maar dat is niet het enige waar ze over schrijft, op haar blog komen artikelen online over veel verschillende onderwerpen. Naast blogger is zij ook kinderboekenschrijfster, ze heeft verschillende ‘Mila boekjes’ geschreven. En het is zeker de moeite waard om verder te hoppen, op haar blog kun je namelijk een Meneertje Hoppiepap (dat is een pluchen roze krab, het hoofdpersoon uit Rory’s eerste boek) en een Milaboekjes-kalender winnen!

ik-in-de-hoofdrol-2

En zoals ik in de eerste alinea al vertelde, kun je op mijn blog een ‘Ik in de hoofdrol‘ boekje winnen. Je kunt kiezen uit verschillende verhalen waarin jouw kind (of iemand anders) de hoofdrol speelt. In het boekje van Nomi is Nomi een dagje een prinses. Nomi vindt het boekje ontzettend leuk! Ze is nu oud genoeg om zichzelf op foto’s te herkennen en ze zag meteen dat zij in het boekje stond. Sinds ze hem heeft wil ze regelmatig ‘Nomi boekje lezen’.

ik-in-de-hoofdrol-3

Ik moest zo hard lachen toen ik het boekje van Lenn zag! Zo’n babykoppie als piraat, ik vind het echt heel leuk! Lenn snapt er natuurlijk nog niks van, maar Nomi vindt ook het boekje van Lenn heel leuk. Ze was eerst een beetje verbaasd en ze vroeg ‘Die? Lenn?’. Vervolgens ging ze alles aanwijzen waarvan ze de naam kent en ook dit boekje wordt regelmatig bekeken.

En ik geef dus zo’n boekje weg! Om kans te maken like je dit bericht op Facebook en ik zou het heel leuk vinden als je mijn Facebookpagina liket. En laat onder dit bericht even een reactie achter waarin je vertelt voor wie je zo’n boekje zou willen winnen.

Je kunt meedoen tot en met 26 november, daarna neem ik contact op met de winnaar. Wil je verder hoppen? Hop dan door naar Rory!

66 gedachten over “Sinterklaashop; 40 leuke winacties op verschillende blogs!

 1. Mirella Giesberts schreef:

  Hallo, wat hilarisch die boekjes!!
  Ik zou deze graag winnen voor mijn dochtertje Tess (en stiekem voor mezelf). Ze vindt boekjes kijken super leuk en foto’s van zichzelf vindt ze ook fantastisch….goede combi dus?

 2. Linda van Slooten schreef:

  Mijn oudste dochter zit nu in groep 3 en begint nu zelfstandig te lezen, het lijkt mij een geweldig boekje om voor haar te winnen. Of juist met de naam van haar zusje erin dat ze haar kan voorlezen 🙂

 3. Alice schreef:

  Van alle blogs vind ik die jouw nog steeds het leukst! En we doen natuurlijk graag mee met de winactie. Julius zou het geweldig vinden zichzelf als piraat te zien. Of als prinses. ?

 4. Tineke schreef:

  Aaah wat een toffe winactie! Ik doe mee voor Fedde! Hij is gek op boekjes, vooral om in zijn mond te stoppen dan 😉 Maar ik lees hem wel iedere dag even 5 minuutjes voor!
  Liefs

 5. Lesley Beekman schreef:

  Wauw wat leuk dit!! super initiatief om van de een naar ander te ‘hoppen’ en jullie zo te leren kennen! En dan nog eens deze geweldige actie erbij! Super leuk!! Mijn dochtertje is gek op boekjes en ik weet zeker dat als zij haar eigen hoofdje in het verhaal ziet, het boekje zal verslinden!! 😀

 6. Helma keijzer schreef:

  Hoi hoi. Ik doe graag mee voor mijn kleine lieve dreumes Emmie. Dol op lezen en boekjes. Ze zal stralen als ze zichzelf in dit leuke prinses boekje ziet staan. Wie weet kan haar zus in groep 3 het voorlezen.

 7. Claudia Diependaal schreef:

  Oh leuk voor de 1e verjaardag van het kindje van mijn vriendin ik die graag mee voor het jongens boekje. Ik weet eigenlijk is t voor in de zak ?

 8. Kelly Aarts schreef:

  Wat een originele prijs weer! Leuk idee ook voor een cadeautje. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter Lucy van 2,5, zij zal dit erg leuk vinden!

 9. Els Wanders schreef:

  Ik zou dan graag een boekje maken voor mijn dochtertje Lisa, laatst was er via de Facebook pagina van ikindehoofdrol.nl de mogelijkheid om te zien hoe je kindje eruit zou komen te zien. Ik had gekozen voor prinses, en ziet er erg leuk uit. Ben benieuwd naar het volledige verhaaltje met Lisa in de hoofdrol.

 10. Bodil schreef:

  Su-per-schattig!!!! Wat maakt Lenn een prachtpiraat, en Nomi een mooi prinsesje!
  Facebook heb ik niet, wel een dochter die het helemaal geweldig zou vinden om een eigen prinsessenverhaal te hebben! Ik zou dus wel heel graag kans maken voor Alyssa!

 11. Jolein koolske schreef:

  Hier zetten wij dolgraag ons schoentje neer in deze SinterKlaasHop ? En we zingen luidkeels een mooi liedje voor Sinterklaas. En nu gaan we hard duimen voor dit leuke boekje en dan nu snel verder hoppen naar de volgende leuke blog !!!

 12. melissa schreef:

  Dat is toch geweldig. ik hop van hier naar daar en overal staat er zo’n leuke winactie klaar 😉 wat een leuke actie; ik doe graag mee voor dochter elise die graag prinses wil worden dus het boekje is zeer toepasselijk. uiteraard volg ik via fb. liefs melissa

 13. Liesbeth schreef:

  Ik vind dit echt superleuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje en tevens petekind! Ze houdt erg van boekjes lezen en dit is natuurlijk super!

 14. Ilona schreef:

  Wat super grappig! Die kende ik nog niet. Die zou leuk zijn voor mijn kids. Livia leest graag, net als mij en zij begrijpt het verhaal dan ook. Maar Julian heeft geen eigen boekje, dus voor hem zou het ook super leuk zijn. Keuzes, keuzes 🙂

 15. Marian schreef:

  Echt hele leuke boekjes! Ik had ze nog nooit eerder gezien. Ik doe mee voor een van mij kinderen. Maar welke? Ik denk de jongste mijn dochtertje omdat de boekjes voor mijn zoontje denk ik te simpel zijn.

 16. Celina schreef:

  Ik ben de boekjes van ik in de hoofdrol al vaker tegen gekomen en vind ze er heel leuk uitzien.. ik zou het heel leuk vinden om er aan te winnen voor mijn zoontje 🙂 het boekje ‘onderweg’ zou goed bij hem passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.