SLAAPKAMER WISHLIST

Je slaapkamer is een plek waar je best veel tijd doorbrengt, en daarom vind ik het belangrijk dat het er gezellig is, en natuurlijk dat er een lekker bed staat. Ik heb mijn bed al zo’n 8 jaar en op zich is het nog een prima bed, maar stiekem zou ik toch wel een keer een andere willen. Daarnaast ben ik gek op leuke dekbedovertrekken, zoals de 3 die je hierboven ziet. De middelste vind ik heel erg leuk, en ook de andere twee zouden erg leuk staan op mijn slaapkamer. De eerste vind ik heel leuk door de hartjes, en bij de rechter vind ik de kleurencombinatie heel mooi.

Op internet kwam ik een aantal mooie ledikanten tegen en daardoor krijg ik wel kriebels om een nieuwe te gaan kopen. Ik houd van simpele bedden en de bedden op de foto’s hierboven zouden heel goed staan in mijn slaapkamer. Ik kan nog niet echt kiezen welke ik het mooist vind, ze hebben wel allemaal wel iets eigenlijk. De kleur van het eerste bed vind ik heel mooi, net zoals die van het laatste bed eigenlijk. 
Ook vind ik het belangrijk dat mijn slaapkamer verder gezellig aangekleed is. Kussentjes staan bijvoorbeeld heel leuk op het bed en de kussens hierboven vind ik heel leuk en gezellig. Het maakt je slaapkamer net iets knusser, vind je niet? Het linker kussen is een beetje winters, maar dit soort printjes vind ik heel mooi. De middelste is echt lekker knus en ik denk dat hij heerlijk zacht is, perfect voor je slaapkamer dus. Bij het rechter kussen vind ik de print weer heel erg leuk. 
Dit is een gesponsord artikel.

6 gedachten over “SLAAPKAMER WISHLIST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.