De snack tag; over popcorn, ijsjes en m&m’s

snack tag

Lekker snacken, ik ben er gek op. Ik probeer het niet te vaak te doen (want iets met afvallen enzo…) maar ach, je kent het waarschijnlijk wel. Ik werd door Cindy van Sleutelindetuin.nl getagd in de Snack tag, een tag die erg goed bij deze tijd van het jaar past.

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Daar hoef ik niet lang bij na te denken; dat is absoluut de McDonalds. Gelukkig zit er geen in mijn woonplaats, want het is wel een beetje een guilty pleasure. Een tijdje geleden ontdekte ik de veggieburger en die zou ik iedere dag wel kunnen eten!

Zoete of zoute popcorn?

Dat is hier in huis ook altijd een dingetje haha. Bart houdt meer van zout, maar ik heb toch echt liever zoete popcorn.

Wat is je favoriete ijsje?

Is het gek dat ik dat niet echt heb? Ik vind ijs wel heel lekker, maar er is niet echt één soort dat mijn favoriet is.

ijsje

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt

Kwarktaart! Ik weet niet precies wát ik er nou zo lekker aan vind, maar ik ben er gek op. Op Lenns verjaardag maakte ik een melkvrije kwarktaart, en die vond ik ook heel erg lekker!

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

In het boerengat waar ik woon heb je niet zoveel keuze qua thuisbezorgd.nl, dus ik moet het zelf wel maken. We hebben sinds een paar weken een airfryer, dus we kunnen nu heel makkelijk zelf iets te maken om te snacken. Ideaal!

Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje m&m’s?

Doe mij maar een schaaltje M&M’s! Ik ben gek op chocola, dus die keuze is niet zo moeilijk. Kaas vind ik soms wel lekker, maar het hoort niet bij mijn favorieten.

m&m's

Wat is je favoriete tussendoortje?

Moeilijk… Chocola staat hoog op mijn lijstje, maar er zijn wel meer dingen die ik erg lekker vind. ’s Avonds ga ik liever voor iets hartigs zoals chips of een borrelnootje, maar dat moet ik echt niet te vaak doen.

Warme of koude appeltaart?

Warme, heerlijk is dat!

Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Wijn! Maar ja, dat is ook weer zo jammer van die calorieën. Oh, maar je doelt natuurlijk op iets te eten. Dat ligt er heel erg aan hoe laat het is. Dat is eigenlijk heel verschillend, het is maar net wat er op de kaart staat. Ik hou er namelijk wel van om te kiezen voor iets dat ik niet vaak eet. En ’s avonds natuurlijk wel met een wijntje on the side.

wijn

Welke snack ligt er naast je patat?

De laatste tijd vaak een groentekroket, omdat ik wat veganistischer ben gaan eten. Of een bamischijf, die vind ik ook erg lekker.

Wat is je favoriete chipssmaak?

Paprika! Of naturel, bij tortillachips. Of nacho cheese, bij Bugles. Oké, ik heb niet echt één favoriete smaak dus haha.

Deze tag is bedacht door Merel van Lotuswritings en ik tag Daniëlle, Amanda, Charlotte en Marjo.

Wat is jouw favoriete snack?

2 gedachten over “De snack tag; over popcorn, ijsjes en m&m’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.