SPAM JE BLOG

In ‘spam je blog’ artikelen op andere blogs kom ik vaak leuke blogs tegen die ik nog niet kende en dat is natuurlijk erg leuk. Zelf heb ik lang geleden ook een ‘spam je blog’ artikel geplaatst, maar dat is al een hele tijd geleden. Daarom is het tijd voor een nieuwe, dus spam hier blog en vertel wat jouw blog zo leuk maakt! 

64 gedachten over “SPAM JE BLOG

 1. Kirsten schreef:

  Wat leuk! Mijn blog is gewoon leuk om te bezoeken, verschillende onderwerpen zoals fashion beauty en lifestyle komen aan bod en ik probeer mijn blog zoveel mogelijk mij te houden!

 2. Demi schreef:

  Misschien moet ik ook maar eens een spam your blog gaan doen, om iedereen waarbij ik mijn blog spam ook een kans te geven te spammen haha! Mijn blog gaat in ieder geval over lifestyle en creativiteit! Ik zou het leuk vinden als jullie even langs kwamen zodat ik ook weer nieuwe blogs kan ontdekken!
  Liefs, Demi

 3. Britt schreef:

  Ik ga eens even kijken bij de meiden hierboven! ๐Ÿ™‚
  Als je geรฏnteresseerd bent in foto's, persoonlijke dingen en afwisseling, kom dan eens kijken op brittalicious.blogspot.com!

 4. Beautyjuf schreef:

  Tof dat we mogen spammen, thanks ๐Ÿ™‚ Leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen!
  Ik schrijf met name over alle ins&outs rondom beauty. Iedere week verschijnt er een review over een nagellak die in mijn stash zit. Maar, daarnaast schrijf ik ook over boeken, films, DIY's en geef ik je een kijkje in mijn leventje. Ik zou het leuk vinden als je eens een bezoekje komt brengen aan http://www.beautyjuf.nl
  Groetjes Marloes

 5. Hafsah. schreef:

  Mijn blog heet The Sweetest Dream.
  &gaat over beauty – fashion – lifestyle
  Ik review veel make up producten, laat mijn fashion wishlists zien en deel soms ook recepten!
  Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog! xx

 6. Angelique schreef:

  Wat leuk dat we mogen spammen bij jou, zelf heb ik een beautyblog die ik graag elke dag met veel passie en liefde onderhoud het lijkt mij daarom erg leuk dat jij en jou kijkers misschien een kijkje kunnen gaan nemen op mijn site. Je kunt mij vinden op het adres http://www.beautyfizz.nl en wie weet tot een keertje bij mij!

 7. Danielle schreef:

  Leuk! Hopelijk wil je een keer een kijkje nemen op mijn stukje internet. Mijn blog gaat vooral over beauty en ik plaats elke dag een artikel. Ik plaats veel Eotd, Notd, Mijn week in fotoโ€™s, Reviews, Nieuwtjes over Limited Editions en nieuwe producten en nog veel meer. Je kunt het allemaal vinden op http://www.makemeblush.nl

 8. beautybalms schreef:

  Wat leuk dat we mogen spammen haha! Ik was voorheen eigenaresse van Beautiful Faces, maar ben overgestapt naar de naam BeautyBalms (http://beautybalms.wordpress.com) sinds een paar dagen. Helaas kon ik mijn posts niet overzetten, maar je kunt me nu wel vanaf het tweede begin weer volgen haha!
  Ik blog over beauty beauty en nog eens beauty, al ben ik van plan er een paar persoonlijkere dingetjes tussen te gooien ๐Ÿ˜‰
  Xoxo Daphne

 9. Lieke van lijssel schreef:

  Altijd leuk z'n SPAM post ๐Ÿ˜‰

  http://www.liekevanlijssel.blogspot.com

  Een blog over mijn leventje als aankomend afgestudeerde Beeldende Therapeut
  over mijn dromen als ik straks klaar ben en ik terecht kom in de 'volwassen' grote wereld.
  Kunst die ik maak, Fashion wat mijn passies is en al 't andere wat ik tegen kom in me leventje ๐Ÿ™‚

  Heb ik jullie Nieuwsgierig gemaakt.. Neem een kijkje, vind 't tof om te horen wat jullie er van vinden!

  Liefde Lieke

 10. Lotte schreef:

  Oh, wat leuk! (:
  Mijn blog is lottsofbeauty.blogspot.nl , wat de naam al zegt, het gaat vooral over beauty. Maar ook een beetje fashion en lifestyle. Gewoon een beetje van alles wat ik leuk vind (:
  Ik zou het erg leuk vinden als je een keer een comment achterlaat!
  xxxxxx Lotte

 11. Sophie MCL schreef:

  Leukk!

  My crazy life is een heel erg random blog waarop ik van alles post zoals muziek, fashion en tags.

  xxmycrazylife.blogspot.com

  o, en op het moment is er een win-actie gaande op mijn blog, misschien dat je een kijkje wil nemen?

  xxSophie

 12. Axelle schreef:

  leuk ! Ik heb samen met een vriendin een blog waar we meerdere keren per week schrijven over de laatste trends op het gebied van fashion en beauty, maar ook shoplogs, nail arts en lifestyle artikels enzovoort komen aan bod ๐Ÿ™‚

  Momenteel loopt er trouwens een winactie , dus kom zeker eens een kijkje nemen! xoxo Axelle

  http://justjaxelle.wordpress.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.