Spam je blog

Normaal gesproken houd ik er helemaal niet van als mensen hun blog spammen in reacties op mijn artikelen, maar zo nu en dan een ‘spam je blog’ artikel vind ik wel heel erg leuk. Dus; grijp je kans, spam je blog en vertel wat er zo leuk is aan jouw blog. 

35 gedachten over “Spam je blog

 1. Fije - Lynn schreef:

  leuk! Wij zijn Lynn en Fije, allebei zo'n viertien en een half en wij hebben een beauty/fashion/random blog. We schrijven artikels en zo nu en dan komt er een filmpje online 🙂 We vinden het super om samen te bloggen, het is altijd wel gezellig 🙂 Neem een kijkje op http://www.citieswithtaste.blogspot.nl !
  x fije en lynn

 2. Nanda schreef:

  nandaslootweg.wordpress.com – gaat over dagelijkse dingen die mijn bezig houden en interesseren. Je vindt er veel recepten, hotspot tips, posts met mijn fotografie kunsten en als ik het voorrecht heb om een reisje te maken natuurlijk reisverslagen.

  Ik zou het leuk vinden als je eens langs komt!

 3. Gintarė schreef:

  Ik heb net mijn eigen blog gestart. Het heet Befale – beauty, fashion, lifestyle. Daar gaat mijn blog dus ook over. Ik heb nog niet zo veel gepost maar ik heb al wel wat artikelen klaar liggen, dus binnenkort zullen er meer zijn! Neem een kijkje en laat weten wat je ervan vind!

  http://befale.blogspot.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.