SPAM JE BLOG

Doordat ik veel thuis ben, heb ik de laatste tijd heel veel nieuwe blogs ontdekt, die ik met veel plezier lees. Omdat ik het zo leuk vind om andere blogs te volgen en te lezen, besloot ik een ‘spam je blog’ artikeltje te maken. Naast je blog, mag je ook andere dingen spammen, zoals je Instagram of je Twitter. Natuurlijk ga ik jullie blogs allemaal even bekijken 🙂

50 gedachten over “SPAM JE BLOG

 1. Svenja schreef:

  Lief dat we mogen spammen! <3

  Op http://www.lovinglifeiseasy.nl plaats ik elke dag een artikel over beauty, fashion en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen. Make-up looks, outfit foto’s, lookbook video’s, shoplogs, je kan het allemaal vinden op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs,

  Svenja

 2. Estrella schreef:

  Leuk dat je dit doet. Gelijk eens kijken of er voor mij ook nog iets leuks bij zit.

  Mijn blog ken je al, maar je bezoekers misschien nog niet. Ik schrijf over heel uiteenlopende onderwerpen, variatie vind ik heel belangrijk. Onder meer fotografie, leuke apps, persoonlijke verhalen, informatieve teksten, belevenissen, fashion en meer.

  EstrellaWeb.NL

 3. Kim van Kampen schreef:

  Wat ontzettend leuk dat wij mogen spammen.

  Mijn blog gaat over lifestyle, met af en toe wat fashion en make-up. Ik vind het leuk om te vertellen hoe ik mijn leven leid. Alle dingen die je op mijn blog vindt zijn van mij en dus persoonlijk. Ik ben mijn blog, je kunt mijn persoonlijkheid in alles terugvinden. Dat maakt het zo leuk.

  http://www.dailyybreakfast.nl

 4. Mariëlle M. schreef:

  Wat leuk dat we mogen spammen 🙂 Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over een van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vind kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik actief: gekopmakeup. Liefs Mariëlle

 5. www.stephanievandrunen.nl schreef:

  Tof ^^ ik ontdek graag nieuwe blogs!
  Hi, ik ben Stephanie, 23 jaar en ik schrijf over álles wat ik leuk en interessant vind. Zo plaats ik altijd veel foto's & schrijf ik veel over dagjes uit, series & films, mijn relatie, mijn vriendschappen, mijn opleiding, liefde voor dieren en prijsvragen en nog veel meer!
  Nieuwsgierig? Kijk dan op http://www.stephanievandrunen.nl
  Thanks en tot snel 🙂

  Liefs, Stephanie

 6. Sanne dm schreef:

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 7. Evelien schreef:

  Wat leuk dat we mogen spammen. Ik ben Evelien en blog op livelifelovely.nl over van alles wat ik leuk vind. Van beauty en fashion tot recepten en boeken. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt. Liefs Evelien

 8. Lysanne van Milligen schreef:

  Haha bedankt! Ik moet toegeven, dat ik nog vrij 'new' ben in het bloggen hoor. Ik ben eigenlijk opzoek naar gekke mensen die wat meer willen vertellen over hun dagelijkse avonturen. Maar dan in een andere context, het liefst wil ik de lezers mijn standpunt laten lezen en achteraf laten denken: "Maar zo heb ik er eigenlijk nooit over gedacht!" Het is nog een ruw concept, maar ik komen er wel. Hahaha

  http://poelewoeps.nl/

  Let me know!

 9. crazytimesx schreef:

  Wat lief dat we mogen spammen!
  Nou dit ben ik, Fleur ik ben met mijn vriendin net een beauty blog begonnen en het is super leuk! We hebben alleen weinig bezoekers, wat niet zo erg is maar iets meer zou natuurlijk wel leuk zijn? ik zou het echt super leuk vinden als je een kijkje neemt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.