SPAM JE BLOG

In de zomer ben ik echt nauwelijks thuis, dus het bloggen schiet er even gigantisch bij in. Ik mis het wel hoor, maar het is even niet anders. Over twee weken ben ik weer veel thuis en dan zal ik echt weer veel meer gaan bloggen, maar voor nu schrijf ik even een makkelijk artikeltje. Ik weet dat jullie het erg leuk vinden, dus dat komt goed uit. Dus; spam je blog en vertel er iets over!

45 gedachten over “SPAM JE BLOG

 1. Kimberley NJ schreef:

  Geniet lekker van je vakantie!

  Ik ben Kimberley en ik blog op NoahJade.nl – Mijn persoonlijk blogje. Met artikeltjes over mama zijn. Maar ook beauty en lifestyle.

  Kom je een keertje kijken?

 2. Melissa schreef:

  Hallo,

  Mijn blog is http://mylifeasmelis.blogspot.com
  Ik ben hier sinds dit weekend mee begonnen. 2 jaar terug had ik ook een blog met maar liefst 250 volgers.. maar helaas heb ik die blog verwijderd omdat ik het te druk had met andere dingen. Maar met deze blog wil ik laten zien wat ik allemaal in het leven doe, wat ik koop of ik review iets.. noem het maar op.

  Liefs, Melissa

 3. Petra schreef:

  Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog te promoten, Ik ben Petra, Zelf heb ik een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf, dit kan dus over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit in een soort korte verhaal vorm te beschrijven. Ze zijn een persoonlijke beleving, waarin je soms ook persoonlijke details terug kunt vinden…
  Ik zou het leuk vinden als je eens zou komen lezen, en natuurlijk geld dat ook voor andere lezers..Je kan mijn blog vinden op :

  http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl

  groetjes Petra

 4. Bianca | Glamorous Lifestyle schreef:

  Super leuk! Soms komt het bloggen indd niet zo goed uit, ik gebruik hiervoor altijd de mogelijkheid om artikelen in te plannen, als ik ze heb geschreven kan ik er ook voor kiezen ze pas over een paar dagen of weken te publiceren 🙂

  Mijn blog gaat over fashion, beauty, lifestyle, fitness, recepten, living en travel! http://www.glamorouslifestyle.nl laat een berichtje achter en dan neem ik ook een kijkje bij jullie! Niets leuker als nieuwe blogs ontdekken!

  XOXO

 5. Sanne dm schreef:

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo’n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 6. Kirsten schreef:

  Wat lief dat we mogen spammen! (: Ik doe graag mee.
  Mijn blog: http://www.itruelyme.nl/
  Een Nederlandse beautyblog waar je meer dan alleen beauty vindt. Lees hier dagelijks artikels over make-up reviews, fashion, lifestyle en inner beauty. Mijn motto: Being beautiful in my own way ♥!

  Neem gerust eens een kijkje!

 7. agneta schreef:

  Spammen? dat mag hier? leuk! Mijn naam is Agneta en ik blog op http://www.travelsuitcase.nl en nu denk je dat gaat dus over reizen.. Nee hoor ik blog vooral over beauty en lifestyle, maar reizen is wel een onderdeel van mijn blog. Het is een heerlijk mixje die je nodig hebt na een zware dag. Lekker ontspannen met artikelen en filmpjes. Zo vind je bijvoorbeeld vanmiddag mijn eerste vlog! Meteen in Denemarken opgenomen. Maar ook kun je mee genieten van mijn nieuwste aanwinsten. Ik zou zeggen heel veel te bekijken op http://www.travelsuitcase.nl

 8. Sara Visser schreef:

  Hee Malou! Dankjewel dat we mogen spammen, je hebt een leuke blog 🙂

  Onze blog heet Minella's (http://minellas.blogspot.nl) en we zijn twee meisjes van 15 jaar. We bloggen over vanalles wat ons blij maakt in ons normale leventje 🙂 Hopelijk neem je een kijkje! Als je je blog achterlaat gaan wij ook even langs bij jouw blog 😉

  Liefs van Hannah en Sara van Minella's

 9. Astrid schreef:

  Hallo!
  Ik ben Astrid, een 20-jarige laatstejaarsstudente Bachelor Modetechnologie te Gent. Als sinds jonge leeftijd ben ik helemaal in de ban van mode. Ik las tijdschriften, scheurde er prentjes en foto's uit en droomde van een leven in de modewereld. In het middelbaar volgde ik de richting Economie-Moderne talen. Omdat mijn middelbare school zich zo dicht bij huis bevond koos ik voor de veilige optie en een 'normale' ASO richting. Maar toen het tijd was om verder te studeren wilde ik absoluut iets doen in de MODE. Aangezien ik geen echte ontwerpster wil worden koos ik voor Modetechnologie. Sinds lange tijd volg ik modeblogs en bloggers op youtube. Wegens tijdsgebrek en na enkele mislukte pogingen lukte het nog niet om een eigen modeblog op te starten. Maar sinds kort (een weekje ongeveer) ben ik er ook aan begonnen. Ik vind het heerlijk over mode te schrijven en hoop dat dit mijn latere carrière ook een boost zal geven of dit een extra pluspunt zal zijn bij een sollicitatiegesprek.
  Dit is mijn blog; http://timeless-elegance.weebly.com/

  Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.