51 gedachten over “SPAM JE BLOG

 1. @nailsbyfml schreef:

  Wat lief dat we mogen spammen. Ik heb een blog genaamd nailsbyfml.blogspot.nl . Ik post om de dag een nieuw artikel omtrend beauty, fashion, diy en nog veel meer. Het lijkt me leuk als je een kijkje neemt!

 2. Yvon schreef:

  Via Facebook hier gekomen. Leuk dat je de kans geeft om je blog achter te laten!
  Ik schrijf op http://goyvon.com over mijn leven in China (momenteel Beijing) en over de reizen die ik tijdens mijn vakanties maak. Het is een mix van persoonlijk en praktisch met de focus op Azië.

 3. fleur schreef:

  Leuk! Ik schrijf met een aantal anderen voor ons online magazine http://www.airmagazine.nl
  Daarop vind je van alles over o.a. beauty, wonen, food en gezondheid. Het team bestaat grotendeels uit vrouwen die graag hun tips delen en een (voedsel)allergie of intolerantie hebben, een longaandoening of een gevoelige huid. Dus als je hooikoortstips wil of vragen hebt over je voedselallergie, met een dermatoloog wil praten of coole (stofvrije) interieurtrends wil checken ben je bij ons aan het goede adres.

 4. Thessa schreef:

  Single and the city is een blog over het leven van een Single girl, je leest hier dating stories, verhalen over mijn Mr. Big, tips en columns over mannen.

  Daarnaast geef ik je een kijkje in mijn leven als allround make-up artist. Ik werk voor tv, film en theater en in de wekelijkse Life Lately krijg je een kijkje achter de schermen.

  http://www.singleandthecity.nl

 5. Tessa schreef:

  Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog gaat over van alles en nog wat maar het liefst schrijf ik over kleding. Ik wil met mijn artikelen zoveel mogelijk mensen inspireren en op ideeën brengen 🙂
  liefs, Tessa

 6. Marisse | Liefs, M schreef:

  Leuk! Ik blog op http://www.liefsm.nl/ over creatieve inspiratie voor thuis en op pad. Dit houdt in dat ik schrijf over interieur, leuke diy's, uitjes, shopping en travel. Daarnaast komen er ook persoonlijke blogs voorbij. 🙂 Het zou leuk zijn als je een kijkje neemt!

  Vandaag staat er een nieuw filmpje online met een diy voor een mok met quote.

  Liefs, M

 7. femketje schreef:

  leuk 😀 Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3 jaar in oktober 2013! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost (sowieso altijd 1 om 5:00 ‘s ochtends, en een mogelijk 2e artikel in de middag) en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!

 8. Nienke schreef:

  Leuk dat we mogen spammen! Ik blog sinds een paar maanden over van alles wat mij interesseert zoals make-up, kleding, films en muziek. Neem vooral een kijkje 😀

 9. Petra schreef:

  Wat lief dat je ons een stukje onder je blog gunt…Ik schrijf op www. heelgewoondagelijks,blogspot.nl over mijn eigen visie en beleving van alles en nog wat…Op het moment schrijf ik veel over mijn ervaringen op het beautypad, maar dat kan morgen weer eventjes een totaal ander verhaal zijn…ik ben nog niet zo lang hiermee bezig op dit blog en zou het leuk vinden als je eens kwam kijken en andere lezeressen zijn natuurlijk ook superwelkom..
  Groetjes petra

 10. Sarah schreef:

  Leuk zo'n artikel! Mijn blog gaat over alles wat ik leuk vind en wat ik doe. Ik laat producten zien die ik fijn vind (of juist niet), shoplogs, mijn favoriete muziek, films, recepten en nog meer.

  Ik zou het super vinden als je een kijkje neemt en een reactie achterlaat! 🙂

  http://www.sarahyasmina.nl

 11. Sanne dm schreef:

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 12. T schreef:

  oeh! Op thefourohseven.com schrijf ik over leven in Londen, over films en er komen veel lijstjes voorbij.

  Leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken, ik ga rondneuzen

 13. Kimberley R. schreef:

  Spammen is altijd leuk!

  Mijn naam is Kimberley en ik blog op anno89.nl; Mijn persoonlijk blogje met een snufje mama en een mespuntje beauty en lifestyle.

  Vandaag staat er een artikeltje online over de omgang tussen bloggers.

 14. Lian schreef:

  Wat leuk! ik vind zulke berichten echt heel leuk!
  Ik ben Lian en ik ben net met mijn blog overnieuw begonnen omdat ik er bijna 2 jaar niet op had gepost. Toch vond ik het weer leuk om te beginnen met schrijven omdat ik er zoveel lol aan heb gehad.
  Heb dus al mijn ''kinderachtige'' berichten verwijderd en ben dus nu overnieuw begonnen.
  Het gaan denk ik vooral revieuws, lifestyle en beauty zijn. Omdat ik daar in het dagelijks leven ook vrij veel mee bezig ben.
  Morgen komt mijn 1e echte bericht online dus als je benieuwd bent, neem dan vooral een kijkje!
  Als je een berichtje achterlaat op mijn blog zal ik die van jou ook even checken (;

  Liefs!

 15. Estrella schreef:

  Leuk dat je dit doet. Mijn blog ken je al wel een tijdje, maar je bezoekers misschien nog niet.

  Ik heb een gevarieerde blog waar ik zowel persoonlijk als informatief schrijf over onderwerpen als fotografie, leuke apps, wat mij bezig houdt, zo nu en dan een review, leuke linkjes, quotes, filmpjes en meer.

  http://www.estrellaweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.