SPAM JE BLOG & ASK ME ANYTHING

Een tijdje geleden besloot ik twee artikelen samen te voegen, namelijk een ‘spam je blog’ en een ‘ask me anything’ artikel. Dat bleek toen best een succes te zijn, dus ik besloot het nog eens te doen. Je mag je blog spammen en daarnaast mogen jullie me alles vragen. Binnenkort maak ik een artikel met de antwoorden. Lukt het niet om te reageren? Klik dan even hier.

19 gedachten over “SPAM JE BLOG & ASK ME ANYTHING

 1. Mama's Jungle schreef:

  Wat is je volgende "doel" met betrekking tot je blog/artikelen? 🙂

  Lees bij Mama's Jungle alles over hoe je duurzaam, biologisch en gezond bezig kan zijn als jonge mama. Over mijn persoonlijke ups en soms fails. Artikelen over bijv. plastic bespaar tips tot groene seksspeeltjes 😉 (aanstaande maandag in de planning dan, haha)

 2. Femke | LaFemmeFem schreef:

  De vraag is al gesteld,maar toch ook van mij: welke blogs volg je graag en waarom? EN: Wat voor artikelen schrijf het liefste?

  Ik ben Femke, ik heb sinds een kleine 3 maanden mijn eigen blog welke gaat over beauty, shoppen, recepten, inspiratie etc. Kom je een kijkje nemen en laat je een reactie achter/ volg je me op social media :-)?! Mijn blog kun je vinden op http://www.lafemmefem.nl

 3. Viivi schreef:

  Ik blog op fortunatechild.blogspot.de over zwangerschap, bevallen en de tijd erna met bijzondere focus op keizersnedes. Daarnaast zojn er nog dingen die me verder bezig houden zoals reizen, yoga etc 🙂
  Malou: In welke momenten zou je graag Nomi's gedachten kunnen lezen?

 4. All About Bertina schreef:

  Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video's.
  Elke zondag om 16:00 staat er een nieuwe video online op mijn kanaal die ook via mijn blog te bekijken is.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ik nodig je graag uit om mijn blog en YouTubekanaal te bezoeken.
  Je kunt me ook volgen via sociaal media.

  Mijn vraag voor jou is: Wat is je grootste droom als het gaat om bloggen?

 5. All About Bertina schreef:

  Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video's.
  Elke zondag om 16:00 staat er een nieuwe video online op mijn kanaal die ook via mijn blog te bekijken is.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ik nodig je graag uit om mijn blog en YouTubekanaal te bezoeken.
  Je kunt me ook volgen via sociaal media.

  Mijn vraag voor jou is: Wat is je grootste droom als het gaat om bloggen?

 6. Evy van Weelden schreef:

  Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een studente met duizenden hobby's en schrijven is er een van! Op mijn blog (http://www.thatkindofvibe.wordpress.com) lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik probeer voor de tweede verjaardag van mijn blog 100 volgers (via bloglovin') te halen en ik ben er bijna! Ik kan alle hulp nog gebruiken. Je kan mijn blog volgen via https://www.bloglovin.com/blogs/thatkindofvibe-13989398.
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.