SPAM JE BLOG!

Ik kom er even niet aan toe om een fatsoenlijk artikel online te zetten. En om nou twee dagen helemaal geen artikel op mijn blog te zetten, vind ik ook niks. Daarom mogen jullie vandaag spammen! Dus plaats een linkje naar je blog en vertel even kort waar je blog over gaat. En het zou natuurlijk leuk zijn als jullie daardoor ook nieuwe blogs ontdekken. 

39 gedachten over “SPAM JE BLOG!

 1. marinasgeluk schreef:

  Spammen is altijd fijn, dankjewel!

  Ik blog op http://marinasgeluk.wordpress.com over alles wat mij gelukkig maakt… En dat is van alles! Persoonlijke artikelen, mode, interieur, muziek, recepten en tips passeren allemaal de revue. Ik zou het erg tof vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs, Marina

 2. Wow Sparkles schreef:

  Ik ben begin dit jaar mijn blog begonnen over travel, beauty, personal life en meer. De site is in het Engels. Ik zou zeggen; neem even en kijken en daarna….volgen!!! 😉 Bedankt Malou!

 3. Bianca schreef:

  Ik blog op http://www.SupermamaBianca.nl
  Ik ben mijn blog een half jaar geleden begonnen en mijn blog gaat over mijn leven als mama en de vroeggeboorte van onze zoon 2,5 jaar geleden, over mijn zoektocht naar een nieuwe baan en hoe mijn leven er nu uit ziet als werkende mama. Daarnaast wil ik ook nog heel graag mijn creatieve uitspattingen op mijn blog zetten, maar kom nu eigenlijk al tijd te kort! En dat terwijl ik een schriftje heb met nog zoveel blog ideeën! 🙂
  Mijn blog gaat dus eigenlijk over van alles wat met mij(als persoon zelf) en mijn gezin te maken heeft!

 4. Diolifestyle schreef:

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 5. BySilke schreef:

  Ahoi! Ik ben Silke en gooi mijn leven online. Op mijn blog weliswaar 🙂 Naast een persoonlijk stuk (lees: een heel uitgebreide 'Week in Foto's') schrijf ik vooral over wat mij aanspreekt. Dat kunnen producten zijn, maar ook gedachtenspinsels. Maar een beautyblogger, dat ben ik niet! Altijd welkom op mijn blog 🙂

  bysilke.wordpress.com

 6. Melissa schreef:

  Leuk idee! Dit is pas de tweede keer dat ik op een blog 'spam' ,maar omdat ik sinds kort weer veel meer met mijn blog bezig ben lijkt het me leuk als iemand een kijkje neemt.

  Mijn blog is http://www.mywondergarden.blogspot.com ,hier plaats ik DIYs, recepten, beauty en nog veel meer. Ook plaats ik regelmatig op mijn youtube kanaal. Het lijkt me leuk als iemand eens een kijkje neemt op mijn blog!

 7. lieke schreef:

  Ik blog sinds een kleine anderhalve maand op leefvandaag.nl
  Over de dingen die mij bezig houden. De kleine geluksmomentjes in het leven. Ik hoop iedereen te inspireren met positieve woorden.
  Pluk de dag, leef vandaag, je weet immers niet wat de dag van morgen je brengt!

  Thanks Malou!

 8. Nicole schreef:

  Super lief dat we even mogen spammen, daar zeg ik geen nee tegen! Ik ben een 18 jarig meisje met een passie voor beauty. Ik blog dan ook (bijna) elke dag op http://www.beautyliefde.nl. Ik schrijf mijn artikelen met een persoonlijke touch. Je kan me zowel via mijn blog als op Facebook, Instagram, Youtube en Bloglovin volgen, allemaal onder de naam beautyliefdeNL. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt! 🙂

 9. Karin schreef:

  Dagelijks bloggen kan soms ook een flinke uitdaging zijn! Ik hou het zelf op twee blogjes per week. Die plaats ik op mijn blog http://www.omagazijn.nl. Ik schrijf speciaal voor opa's en oma's en hun kleinkinderen. Over uitstapjes, spelletjes, voorlezen en nog veel meer!

 10. xxTessie schreef:

  Jeej, lekker spammen! Ik ben Tessa en ik ben 15 jaar. Ik schrijf over eigenlijk alles wat mij interesseert en dat kan te maken hebben met beauty, fashion, lifestyle, fotografie, reizen en nog veel meer! Daarnaast maak ik ook nog youtube filmpjes die ook op mijn blog te vinden zijn! Ik hoop dat jullie een kijkje nemen op http://www.xxtessie.blogspot.com

  Liefs Tessa

 11. Marissa schreef:

  Bedankt dat we hier mogen spammen! Ik hou sinds kort een blog bij, genaamd Pretty Marvelous, die voornamelijk richting lifestyle gaat met wat beauty en fashion. Misschien vinden mensen het leuk om mij vanaf het begin te volgen of om mijn blogs te lezen en hun mening erover te geven, zodat ik in de toekomst betere blogposts kan maken! http://prettymarvelous.blogspot.nl/

 12. Judith Van Rijs schreef:

  Hoi

  Even stammen hoor, mijn blog heet wwww.judithvanrijsinterieur.blogspot.nl ik blog over projecten die met interieur te maken hebben. Ik doe de opleiding interieuradviseur en vind het leuk om andere wat te vertellen over interieur.

  Leuk als je even komt kijken 😉

  Liefs juudtt

 13. Bettie schreef:

  Ik ben sinds september echt pas actief op mijn blog. Ik plaats vooral dingen die met lifestyle te maken hebben. Ik praat lekker over boeken en films. Ook komen er shoplogs (maandag 1 grote van de primark). Komende week ook outfitpost. Eigenlijk dus vanalles en nog wat blog. haha

  letsdustbowldance.blogspot.nl

 14. Jennefer schreef:

  Hoi, ik ben 17 jaar oud en schrijf vooral over beauty en lifestyle,
  Ik schrijf deze blog wel in het Engels en ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen 🙂

  Jennifer-z.blogspot.nl

 15. Eva Van Den Bergh schreef:

  Hoi!
  Ik ben Eva, 14 jaar en blog op weheartpolish.blogspot.nl. Eerst blogde ik vooral over nail art, maar sinds een tijdje ook over fashion & andere dingen, en soms zet ik een DIY op m'n blog.

  Liefs,
  Eva

 16. Sofie H. schreef:

  Ik vind spammen altijd heel erg lief! Dus dank je wel 😀 Ik ben Sofie van Sproetjespost (http://www.sproetjespost.nl) en ik blog over healthy lifestyle, persoonlijk en bloggershoek. Persoonlijk varieert ontzettend trouwens, van mijn studie tot frustratiemomentjes. Kom je een kijkje nemen? Ik zou het leuk vinden als je ook een reactie achter zou laten op een van mijn blogartikelen.
  Liefs, Sofie.

 17. Denise van Lent schreef:

  Ik blog niet over beauty in de letterlijke maar figuurlijke zin. De natuur is ook prachtig! en de wezens die erop leven nog meer. Als gedragsbioloog ben ik gefascineerd door katten. Met mijn blog probeer ik mensen te informeren en misschien zelfs wel te inspireren om het leven van onze huiskatten te veraangenamen! Het artikel waar ik het meest trots op ben heb ik geschreven naar aanleiding van een noodkreet van een vrijwilliger die met kittens werkt http://www.treatoflife.com/?p=154.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.