TRIND CARING COLOR BEAUTY & THE BEACH

Trind heeft dit voorjaar weer een nieuwe collectie met ‘caring color’ kleuren. Deze lijn met nagellakjes geeft je nagels niet alleen kleur, maar het verzorgt je nagels ook. Deze collectie heet ‘beauty & the beach’ en bestaat uit zes nieuwe nagellakjes, en de eerste drie review ik vandaag voor jullie. Van links naar rechts zie je ‘burst my bubble’, ‘surf’s up’ en ‘appletini’. 

‘Burst my Bubble’ is een mooi, licht roze kleurtje. Ik houd echt van roze en dit kleurtje is perfect voor de lente!
Op mijn nagels vind ik hem ook heel mooi, eigenlijk nog mooier dan in het potje. De nagellak lakt heel fijn, de structuur is goed en het dekt ook best goed. Ik draag twee laagjes op de foto en dan heeft de nagellak een mooie dekking. Ook is de nagellak snel droog. 
Dit is de kleur ‘Surf’s up’, een mooie, diepe blauwe kleur. De kleur glanst heel mooi en ik vind dit echt een zomerkleurtje.
Ik vind de kleur op mijn nagels ook heel mooi. Ik draag niet zo vaak blauwe nagellak, maar ik denk dat k deze wel vaker ga dragen. De kleur is een beetje parelmoerachtig, en daar moet je van houden, maar zelf vind ik het heel leuk. Ook deze nagellak dekt fijn, de structuur is goed en het droogt snel. De dekking valt me een beetje tegen. Ondanks dat deze kleur best donker is, dekt het na twee laagjes nog niet helemaal. 
‘Appletini’ is een kleurtje die ik nog niet in mijn stash heb. Alleen door de naam ben ik al fan van dit nagellakje, haha.
Ook op mijn nagels vind ik deze kleur heel mooi. Het is echt en fris en vrolijk kleurtje, en de kwaliteit is erg goed. De structuur is iets dikker dan die van de andere nagellakjes, maar het lakt prima. Ook deze is weer snel droog en de dekking is goed.
Ik ben dus erg tevreden over de nagellakjes uit de ‘Beauty & the beach’ collectie en ik zal ze zeker vaker gaan dragen. Ze zijn vanaf maart te koop voor € 10,12 per stuk. 

19 gedachten over “TRIND CARING COLOR BEAUTY & THE BEACH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.