Vaderdagcadeau; een mooi sieraad

vaderdag

Ik moet zeggen dat Bart helemaal geen sieradenman is. Hij draagt een ketting met zijn trouwring eraan en er ligt ergens een horloge te verstoffen, maar daar houdt het dan wel mee op. Tijd om daar verandering in de brengen, dacht ik. En Vaderdag leek me daar een perfect moment voor.

vaderdag 1

In plaats van alleen een sieraad voor Bart, ging ik voor een papa-zoon-dochter setje. Ik weet dat hij cadeautjes voor Nomi en voor de baby eigenlijk leuker vindt dan cadeautjes voor hemzelf, dus dit leek me een heel geschikt cadeautje.

vaderdag 2

Nou zou het natuurlijk niet leuk zijn als Bart op mijn blog ziet wat hij voor Vaderdag krijgt, dus dit cadeautje heb ik hem wat eerder gegeven. Hij was er erg enthousiast over en het staat hem ook echt heel leuk. Ook Nomi is trouwens helemaal blij met haar armbandje, maar ze speelt er meer mee dan dat ze hem ook echt om laat. Telkens moet ik hem weer af doen en vervolgens moet hij weer om haha. Iedere keer als ze hem weer om heeft zegt ze ‘mooi!’ (ze kan het nu eindelijk zeggen, ze heeft maandenlang ‘booi’ gezegd) en ik vind de armbandjes zelf ook erg mooi.

manchetknopen initialen

De armbandjes komen van Kayasieraden.nl en daar zag ik ook deze manchetknopen. Je kunt er maximaal drie letters in laten graveren en voor vaders die wel eens een pak dragen, vind ik dit echt een heel gaaf cadeau. Bart heeft sinds onze bruiloft nooit meer een pak gedragen, dus voor hem is het niet zo geschikt.

Ga jij je man iets geven voor Vaderdag?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Een gedachte over “Vaderdagcadeau; een mooi sieraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.