VICHY NUTRIEXTRA FLUID

Ik ben sinds kort echt een groot fan van het merk Vichy. De producten verzorgen je huid echt heel goed en ik kan eigenlijk geen negatieve punten bedenken van dit merk. Vandaag test ik de NutriExtra bodylotion voor de normale tot droge huid.

Over het algemeen heb ik geen droge huid, maar nu het kouder wordt, merk ik wil dat mijn huid wat droge wordt. Vooral mijn handen en armen zijn heel droog. Waarschijnlijk komt dit mede doordat ik mijn mouwen vaak een stukje opstroop, want dat zit lekkerder. Hierdoor wordt mijn huid natuurlijk wel wat sneller droog.

De bodylotion heeft een hele fijne structuur. Het is niet te dik en niet te dun en smeert makkelijk uit. Ook trekt het snel in en het is absoluut niet plakkerig. Meteen na het aanbrengen voelde mijn huid veel zachter en minder droog. Nu ik het wat langer gebruik, merk ik nog meer verschil, mijn huid voelt echt veel beter aan. Dit product is dus echt een aanrader! 
Je kunt deze bodylotion onder andere kopen via Newpharma.nl, hier kost het product € 11,48.

21 gedachten over “VICHY NUTRIEXTRA FLUID

  1. Lies schreef:

    Klinkt als een hele fijne bodylotion! Ik vind Vichy sowieso een erg fijn merk, maar heb tot nu toe eigenlijk alleen nog producten voor het gezicht gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.