We gingen met het hele gezin de stad in en dit kochten we

De kinderen hadden allemaal wat nieuwe kleding nodig en daarom besloten we afgelopen weekend even te gaan shoppen. Zaterdagochtend stapten we in de auto om met zijn allen naar Enschede te gaan. Van tevoren leek het een goed idee, maar het bleek toch best wel een uitdaging te zijn om met drie kinderen te gaan winkelen… Hoe het ging en wat we kochten, laat ik je in dit artikel zien.

Met het hele gezin gaan winkelen

We zetten de auto in de parkeergarage, Elena ging in de buggy en toen kon ons avontuur beginnen. Al vrij snel zei Nomi ‘we gaan maar naar één winkel toch?’. Eh, dat was niet helemaal het plan. We begonnen bij Primark, waar de roltrap interessanter was dan de kleding. Lenn had besloten dat hij weer jongenskleding aan wilde en we begonnen op de jongensafdeling. Al vrij snel hadden we wat dingen voor hem gevonden.

Voor Lenn

Lenn heeft graag makkelijke kleding aan, dus deze joggingbroek leek me perfect. Verder kon hij nog wel een spijkerbroek gebruiken en aangezien er regelmatig grasvlekken in zijn broeken zitten die er niet of nauwelijks meer uit gaan, wilde ik een beetje een donkere spijkerbroek voor hem kopen. Die vond hij allemaal niet mooi, maar deze lichte broek moest hem worden. Nou ja, vooruit dan maar.

Verder koos hij een trui uit en wat sokken, want sokken zijn hier niet aan te slepen. Op de een of andere manier verdwijnen ze telkens. Toen vond Lenn het wel mooi geweest en hij wilde weer naar huis. Dat kon natuurlijk nog niet, want ik wilde ook even kijken voor Nomi en Elena.

Voor Elena

Inmiddels was Elena er ook wel klaar mee en ze wilde uit de buggy. Dat leek me geen goed plan. Om haar tevreden te houden mocht ze wat kleding vasthouden.

Ik kwam een badpakje tegen waar ik meteen helemaal verliefd op was. Het was de allerlaatste en hij is eigenlijk nog iets te groot, maar ze zal hem over een paar maanden vast wel passen. Verder kocht ik maillots en sokken, want haar maillots en sokken van voor de zomer zijn inmiddels allemaal te klein.

Voor Nomi

Soms vindt Nomi shoppen heel erg leuk, maar deze keer niet. Ze vond niks mooi, ze had geen zin om te kijken, ze had geen zin om te lopen, ze had honger… Ze was dus niet echt te genieten. Voor haar zijn we daardoor niet echt goed geslaagd.

Het enige wat zij uit koos bij Primark waren deze L.O.L. sokken. Verder kocht ik nog een setje sokken en maillots voor haar. Ze had ook echt leggings nodig, want bijna al haar leggings zijn inmiddels te kort. Ze draagt vaak effen zwarte leggings, maar die kon ik bij Primark niet vinden.

Vervolgens gingen we even naar Zara en C&A, maar de kinderen waren er eigenlijk al klaar mee. Ik niet, want ik had nog steeds geen leggings voor Nomi en ze had ook nog een badpakje nodig. Ik besloot maar even in mijn eentje naar Zeeman te lopen, terwijl Bart met de kinderen iets te drinken haalde. Ook daar hadden ze geen leggings in haar maat. Dan maar naar de H&M, waar ik ze gelukkig wel kon vinden.

Toen had ze nog een badpak nodig voor zwemles. We hadden bij Primark al gekeken, maar daar vond ze niks mooi. Uiteindelijk slaagden we bij Decathlon. Toen was het de hoogste tijd om naar huis te gaan, want de kinderen waren er helemaal klaar mee. En ik zelf eigenlijk ook wel!

We zijn dus niet zo heel goed geslaagd, en ik denk dat ik de rest van de winterkleding maar de stad in!

Een gedachte over “We gingen met het hele gezin de stad in en dit kochten we

  1. Eva schreef:

    Hoi,

    Ik wil je (na even erover nagedacht te hebben) je er toch op wijzen dat Primark veel kleding heeft die gemaakt is door kinderhanden. Zij hebben veel producten die gemaakt zijn onder barre omstandigheden voor kinderen, kinderarbeid.
    Wellicht kun je er wat over opzoeken op internet.

    Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.