We zijn verhuisd!

verhuisd

Het was de afgelopen dagen nogal stil op mijn blog en dat kwam omdat we afgelopen weekend zijn verhuisd. Zoals gewoonlijk stelde ik veel dingen uit tot het laatste moment, dus aan het einde van vorige week moest ik nog best veel inpakken. Uiteindelijk is het gelukt en zaterdag zijn de meeste dingen verhuisd. En sindsdien wonen we hier dus!

Het verhuizen zelf ging eigenlijk heel snel. Zelf mag ik niet tillen en daar heb ik me best goed aan gehouden, dus ik ben zaterdag meteen begonnen met spullen uitpakken. Maar zoals je op de foto hierboven wel kunt zien, ben ik daar nog lang niet mee klaar. Ik heb me voorgenomen om dat niet te snel klaar te willen hebben, want dan doe ik veel te veel. Ik neem er dus de tijd voor en het kan me eigenlijk weinig schelen dat we dan nog eventjes tussen de verhuisdozen leven (dat waren we toch al gewend πŸ˜‰ ).

Nomi helpt ook erg goed mee met uitpakken, met als gevolg dat de hele vloer gisteren vol lag met plastic bakjes, flesjes, dekseltjes et cetera. Ze vindt alles heel interessant en ik besloot eerst de dingen maar uit te pakken waar zij al mee bezig was.

Zaterdagavond hebben we hier voor het eerst geslapen en dat op zich prima. Ik ben wel vaak wakker geweest, vooral door de kat. In ons oude huis bleef Guusje ’s nachts in de kamer, maar we hebben hier nog geen kamerdeur. Guusje vermaakte zich ’s nachts natuurlijk prima en ze liep een aantal keer over me heen. Afgelopen nacht was ze wat rustiger, toen is ze op zolder gaan liggen slapen.

nieuwe huis

Nomi vindt het allemaal prima in dit huis. Toen we nog aan het verbouwen waren vond ze alles eng, maar dat is nu helemaal over. Ze is zaterdagavond gewoon meteen gaan slapen en ’s nachts is ze 2 keer eventjes wakker geweest, maar toen is ze wel snel weer gaan slapen. Ik was wel even bang dat ze hier niet zou willen slapen, maar gelukkig was er niks aan de hand.

De komende tijd zal het op mijn blog nog wel wat rustiger zijn dan jullie gewend zijn. Ik heb geen artikelen meer klaarstaan en ik moet nog best veel doen, dus ik heb nog niet zoveel tijd om te bloggen. Ook moet ons oude huis nog schoongemaakt worden, dus ik heb de komende dagen nog genoeg te doen.

22 gedachten over “We zijn verhuisd!

  1. Ramona schreef:

    Succes ermee! Een hele onderneming met je kind! De laatste keer dat ik verhuisde was ik zwanger van de oudste, dus kan er niet over meepraten. Veel plezier met inrichten straks!

  2. Lilian schreef:

    Doe inderdaad eerst maar eens rustig aan. Stap je bij stapje! Het belangrijkste is Nomi en het kleine wondertje in je buik. Daarna komt de rest wel! Wat fijn dat de verhuizing toch sneller is verlopen dan je had gedacht. Een verhuizing is altijd stressvol! Heel veel geluk in jullie nieuwe huisje!
    Lilian onlangs geplaatst…ZwangerschapsischiasMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.