Welke make-up neem ik mee op vakantie?

Ik vind het altijd zo moeilijk om te bedenken welke make-up ik mee wil nemen op vakantie. Het liefst neem ik mijn hele stash mee, maar dat is natuurlijk veel te veel.. Ik heb geprobeerd om alleen een beetje dagelijkse make-up mee te nemen en dat is redelijk gelukt. Overdag draag ik waarschijnlijk toch weinig make-up, veel make-up loopt door de warmte en door het zwemmen toch alleen maar uit. 

Natuurlijk neem ik mascara mee. Mijn favoriete mascara van Essence gaat mee, net als de Allround Waterproof mascara van Catrice. Ook neem ik een oogschaduw potloodje van Miss Sporty mee en een eyeliner van Elf.
Overdag zal ik waarschijnlijk geen poeder en foundation dragen, maar voor ’s avonds wil ik het wel meenemen. Links zie je de compact powder van Essence, daarna de clear & matt foundation van Essence en een (hele oude) bronzer van Rimmel London. 
Ik heb nog getwijfeld over de concealer van Essence, maar ik neem hem toch maar mee, voor de zekerheid.. Ook m’n oogschaduwbase van Essence gaat mee. Voor in de zon neem ik een lippenbalsem met factor 25 mee en voor als ik niet in de zon ga, neem ik de natural lippenbalsem van Kruidvat mee.
Ik neem twee oogschaduw palletjes mee, eentje van Bourjois en eentje van Max. Ook neem ik ‘Oh, It’s Toffeefull’ van Catrice mee.
Ook kan ik het natuurlijk niet laten om een paar nagellakjes mee te nemen. Ik neem ‘Better Late Than Never’ van Essence, At Ease van Rimmel London, Mellow Yellow van Essence en de quick dry topcoat van Essence mee.
Dat was het, het valt heel erg mee, toch? Hoeveel make-up nemen jullie mee op vakantie?  

26 gedachten over “Welke make-up neem ik mee op vakantie?

 1. anouschAttack schreef:

  Dat valt inderdaad mee! ik neem altijd oogschaduw, mascara, eyeliner en nagellak mee. en als ik dan op vakantie ben, baal ik altijd dat ik net niet dat ene kleurtje heb meegenomen 😉 xx

 2. Ayla schreef:

  Haha ik vind het ook wel veel! Ik neem meestal mascara mee en misschien een oogpotloodje. Met een kleurtje heb je toch veel minder make-up nodig vind ik 🙂

 3. Jessica schreef:

  Dat is best wel veel. Maar ik neem zekerweten ook wel veel mee.
  Ik heb geen zin om te kijken welke make up ik allemaal mee neem dus ik neem mijn hele make up tasje maar mee. Je hoeft trouwens al die mascara's niet mee te nemen. Ik gebruik die allround mascara altijd. Die vind ik net zo fijn als duurdere mascara's of de niet waterproof mascara's.
  Hoe lang ga je trouwens op vakantie en waarheen? 😛

 4. bygerrianne schreef:

  Je neemt niet al te veel mee, dat vindt ik leuk om te zien! Als ik op vakantie ga, normaal gingen we altijd vlakbij * yea *, dan nam ik vaak al mijn make-up mee.. Dit was vorig jaar en toen had ik ook heel wat minder, haha! Nu zal dit niet meer gaan, maar al mijn nagellak ging uiteraard wel mee. Dit jaar gaan we niet op vakantie, dus alles kan héérlijk in mijn lade blijven! 😀

 5. Gorgeous memories schreef:

  leuke dingen!
  ik neem ongeveer net zoveel als jou mee, behalve nagellak, dat doe ik eigenlijk niet mee.. of 1 potje. omdat ik er vaak toch geen tijd voor heb op vakantie. liefs! x

 6. Hanna schreef:

  een stuk meer dan ik! ik neem op vakantie alleen 2 potjes nagellak, concealer en waterproof mascara mee. meer draag ik ook normaal niet eigenlijk! liefs.

 7. Dream, Pray and Love schreef:

  Ik doe meestal geen make up op als k op vakantie ben, alleen s avonds. Ik wil overdag lekker bruin worden. En dan 's avonds mascara en een beetje blush op. 🙂

  Pfff t regent hier waar ik woon en k zag net zelfs bliksem..
  Veel plezier in Turkije!

  Liefs, Hillery

 8. Tessa: schreef:

  Ik neem gewoon de dingen mee die ik dagelijks draag, wel iets minder dan bij jou. Wel het zelfde principe, overdag iets minder dan gewoonlijk om de hitte enzo. Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.