WIE JARIG IS TRAKTEERT!

Als kind speelde ik heel veel met poppen en ik vond mijn Baby Born® helemaal geweldig. Sinds een paar maand vindt Nomi haar pop ook heel erg interessant en ik vind het heel leuk om te zien hoe ze ermee speelt.  Vandaag is Nomi 1 jaar geworden en een Baby Born® leuk me een heel leuk verjaardagscadeau voor haar. En wat het nóg leuker maakt, is dat ik er ook eentje weg mag geven!

Ik weet het niet zeker, maar volgens mij had je toen ik kind was niet veel keuze in deze poppen. Nu wel, dit is bijvoorbeeld een Baby Born® interactieve Wonderland pop. Een pop met een klein beetje magie, gekleed in een sprookjesachtige outfit en ze heeft zelfs een paar sieraden meegenomen voor haar poppenmoeder.

babyborn

Nomi heeft deze pop vandaag gekregen en ik mag een van jullie (of nou ja, jullie kindjes, of iemand anders natuurlijk) er blij mee maken.

Wat moet je doen om kans te maken op deze pop?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. En vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen.
– Volg mij via Bloglovin’

Om extra kans te maken, mag je me ook volgen via andere social media, zoals Facebook (en als je dit bericht dan liket, wordt je winkans nog ietsje groter) ,TwitterYouTube en/of Instagram. Delen mag natuurlijk ook altijd.
Je kunt meedoen tot en met zondag 22 november. Daarna neem ik contact op met de winnaar.
Deze pop is onder andere te koop bij verschillende speelgoedwinkel en ook online, via Bol.com.
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

123 gedachten over “WIE JARIG IS TRAKTEERT!

 1. Marije de vrieze schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon van 2. Hij wil dolgraag een “baby” en heeft deze dan ook op zijn verlanglijstje staan voor de feestdagen.

  • Myriam Ensing schreef:

   Als eerste nog gefeliciteerd met Nomi (Leuke naam ).
   Ik zou het onwijs leuk vinden om deze pop voor een heel lief poppenmoedertje te winnen.
   Zou zo leuk zijn om haar koppie te zien als ze uit haar bed komt en haar baby ziet zitten bij haar schoen.

 2. Nicole schreef:

  Ik doe mee omdat ik heeeeeel heeeeeeel graag die pop win voor mezelf.. uhm ik bedoel mijn dochtertje 😉 Zou echt een top cadeau zijn voor Sinterklaas!
  En ik volg je al op bloglovin, Facebook, instagram, twitter.. 😉

 3. Janke schreef:

  Ten eerste van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Nomi.
  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die afgelopen zondag 1 jaar is geworden. Een pop heeft ze nog niet in haar speelgoed collectie dus dit cadeautje zou een mooie aanvulling zijn.

  Ik volg je al via verschillende kanalen

 4. Tineke schreef:

  Zo leuk Malou! Sofie is vrijdag jarig (snik, mijn baby!) en die zou deze pop vast te gek vinden! Leuk verjaardag- of Sinterklaas cadeautje! 🙂 Ik volg je natuurlijk al lang op IG/Twitter/facebook en YouTube! 🙂

 5. Alicia Hofman-Voshol schreef:

  Gefeliciteerd met Nomi!

  Mijn oudste dochter wordt eind november 2 jaar dus dit zou echt een super leuk verjaardagscadeau zijn! Ik volg je al op social media en bloglovin’!

 6. Paola schreef:

  Ik doe graag mee! Het zal nog even duren voordat ons meisje er mee zou kunnen spelen, want ze is nog niet eens geboren, maar ik ben mijn eigen Babyborn pop kwijtgeraakt inclusief alle accessoires en dat vind ik zo jammer! Vroeger speelde ik hier het liefst mee!

 7. Yvonne van der Heijden schreef:

  Ik doe graag mee met de baby bornactie voor me dochtertje ? ze vind poppen echt geweldig en deze kan zeker nog bij de collectie!

 8. Ellen schreef:

  Wat leuk. Ik doe graag mee voor mijn dochter die een echte poppenmoeder begint te worden. Leuk voor haar om een eigen baby te hebben.
  Ik volg je op bloglovin instagram facebook en twitter.

 9. Cindy schreef:

  Leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje Lola. Zij is echt een poppenmoedertje.
  Ik kende je blog nog niet, maar volg je nu via Bloglovin, Facebook en Instagram. Ik word zelf in januari mama van ons eerste kindje, een zoontje. Dus vind het sowieso wel leuk om andere (blog)mama’s te volgen. 🙂

 10. Synthia brunsveld schreef:

  Ik zou graag voor me dochter die a.s. zondag 5 jaar mee willen doen. Het begin van haar leventje heeft ze hard moeten vechten. Dus dubbel trots dat ze alweer 5 jaar wordt. (Geboren met 28.2 wkn)
  Ze is helemaal gek op poppen en vind deze vanuit de reclame helemaal geweldig…..

  Duimen duimen duimen…

 11. Tamara Ros schreef:

  Ik doe graag mee omdat ik als alleenstaande moeder geen cadeautjes kan kopen en deze boven aan het verlanglijstje van mijn 2 jarige dochter staat. Zou leuk zijn als ze deze pop zou winnen.

 12. priscilla schreef:

  Ooo ik doe graag mee voor mijn poppenmeisje (6)
  sinds de geboorte van haar zusje is ze nog gekker op poppen
  Helaas is van haar pop het beentje er aan gelijmd omdat die er af was 🙁

  En zelf door shv geen budget voor een niet de middelen et zelf 1 te kopen 🙁

  Super lief deze actie !!!

 13. Nadia schreef:

  Ik zou deze graag winnen voor mijn 2 jarige dochter, die kan haar pop vertroetelen en verzorgen terwijl ik dan bezig ben met de baby die opkomst is.

 14. Mary schreef:

  Superleuk. Oldscool Baby Born in een nieuw jasje (of eigenlijk jurkje). Ik zou graag mijn dochtertje hier blij mee maken.
  Volg je op Facebook en Instagram.

 15. Marleen de Jong schreef:

  Zou deze geweldig pop graag voor me dochter winnen. Gek op poppen. Ze heeft 2 oudere broers en die beide binnenkort jarig zijn. Extraatje voor haar zou leuk zijn. Wil geen zielig verhaal ophangen. Iedereen heeft zijn eigen sores in zijn leven. Extra lach op haar gezicht zou iedere moeder haar dochter(kind) gunnen

 16. Annet de Weerd schreef:

  Ik doe graag mee. Ik heb zes kinderen en kan niet zo’n mooie pop betalen. Meestal is het een pop van de Zeeman. En mijn jongste gaat helemaal uit haar dak als ze de reclame’s ziet van deze pop! Daarom zou ik hem graag winnen!

 17. Helen van Leeuwen schreef:

  Zou heel graag willen winnen , dan heb ik voor t eerst ook een mooi kado onder de boom voor mijn kleindochter Lizz van 2. Door een fout van mijn bewindvoerder moet ik 7 jaar ipv 3 jaar in de schuldsanering, ik heb lizz nog nooit een mooi kado kunnen geven.
  Veel liefs Helen

 18. Alieke Leppink schreef:

  Ik zou graag de pop winnen voor mijn 4 jarige poppenmoeder.
  Ze vindt alles wat maar op een pop lijkt geweldig en kan uren spelen met haar grote gezin.

 19. Helma Keijzer schreef:

  OOO wat blijven poppen toch mooi, en zeker deze. Ze maken teveel leuk speelgoed. Ik weet niet wie het leuker vind, mijn dochter of ik?! Ik doe mee omdat ik haar graag verras. Ze is nu groot genoeg voor een mooie nieuwe babypop! (facebook, instagram en bloglovin) Ze helpt graag mee met de verzorging van haar kleine babyzus. Wat een verrassing zou het zijn als ze haar eigen baby mag hebben. Die kan ze wel hard knuffelen en kussen, bij zo’n babyzusje moet je toch wel heel voorzichtig zijn.

 20. Jessica schreef:

  Ja voor mijn dochter Mila. Steeds als er reclame van baby born poppen voorbij komt zegt ze die wil ik! Ze is al een echt moedertje en kan mama dan na doen hoe die dat met haar gastkindjes doen. We gaan duimen!

 21. Frauke Marcelis schreef:

  Het zou leuk zijn om een baby born pop te winnen voor mijn meisje dat verjaart op 29/11 ( 2 jaar )! Of brengt de Sint haar een pop waar ze al een tijdje naar vraagt?!? 🙂

 22. Marloes van der Nagel schreef:

  Wow ik bedoel je hebt poppen en poppen…deze zou mijn dochter van 4 (bijna 5) echt prachtig vinden, maar ja welk kindje niet? Dan maar hard duimen dat zij hem zal winnen ;-D!!

 23. Hallemans Katleen schreef:

  Mijn dochtertje is gek op baby born poppen
  Ze speelt er enorm graag mee…
  Zou leuk zijn eentje te winnen zou ineens een leuk verjaardagskado zijn, ze is jarig in december
  Veel liefs katleen

 24. Marlon schreef:

  Vroeger speelde ikzelf heel lang met poppen. Mijn dochter gaat mij achter na, heb ik het idee. Ik zou hem dan ook graag willen winnen voor mijn poppenmoedertje!

 25. Rowan van de wetering schreef:

  Wat een super leuke actie? ik zou deze mooie baby born heel graag voor mij dochtertje winnen wat zou ze dat leuk vinden ze is gek op poppen ? en als alleenstaande mama is het niet altijd even makkelijk maar verwen haar graag natuurlijk ?

 26. Daniëlle temmink schreef:

  Ik zou deze heel graag willen voor mijn dochters. Onze oudste dochter is momenteel heel erg druk om haar pop te verzorgen en dat doet ze ook met haar zusje die net 1 is.
  Als ze wint kan ze lekker met haar nieuwe pop tutten.

 27. marjo schreef:

  Wat een mooie pop, die zou hier heel welkom zijn met twee poppenmoeders, die vaak ruzie hebben om de ene baby born die wij hebben. ze krijgen van de sint een kinderwagen dus hoe leuk als ze er dan ook een pop bij krijgen, wij gaan duimen, voor deze te gekke pop!

 28. Marcia K. schreef:

  Wat een leuke actie is dit, hier doe ik graag aan mee;
  Deze Babyborn-pop lijkt me voor onze dochters een super-idee!

  Beiden zijn het echte moedertjes en altijd met poppen in de weer;
  Van ‘schooltje’ spelen tot ‘doktertje’, heerlijk dat fantasiespel keer op keer

  Daarom dan ook alle vereiste stappen gevolgd en gedaan;
  Nu maar hopen dat deze pop op een van de kamers van mijn meisjes komt te staan!

 29. sanne crijns schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Esmee! Ze wordt bijna grote zus en vind poppen geweldig. Het is een echt moedertje. Ze wordt 6 jan 2016 twee jaar! Zou het haar erg gunnen dat ze ook haar eigen baby krijgt!

 30. Whitney schreef:

  Zou dit ontzettend graag als cadeau willen geven aan mijn dochter die op 23 november 4jaar wordt en ze dolgraag een babyborn als verjaardags cadeau wilt ze zou er super blij mee zijn.

  En bij deze hartelijk gefeliciteerd met je dochter Nomi ??

 31. Jelly schreef:

  Wat een leuke winactie!

  Ik doe heeeeel graag mee voor mn dochter Elin. Over een paar weekjes wordt ze alweer 1 jaar en het lijkt me heel leuk om deze pop haar cadeau te doen! Haar eerste pop!?

 32. Christa schreef:

  Proficiat Nomi! 🙂

  Ik zou graag deze leuke pop winnen voor ons meisje, zij wordt 11 december 1 jaar. Een pop zal zeer welkom zijn, naast de autootjes en duplo van grote broer waar zij graag mee speelt.

 33. Debbie van Doorn schreef:

  Baby Born wil ik graag winnen voor het gezin waar ik vrijwilligerswerk doe. Zij hebben niets extra’s te besteden en dit zou een fantastisch kerstcadeau voor hun dochter zijn!

  Bedankt voor de leuke acties ?

  Insta_debster

 34. brenda schreef:

  Wat een super winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, ze is helemaal gek op “babys” dus zou haar hiermee dolgelukkig maken. Zou echt een top cadeau zijn voor sinterklaas. Ik volg je op instagram en facebook

 35. Claudia van Loon schreef:

  Wat leuk Malou! Ik zou deze heeeel graag winnen voor onze dochter Mila van 1! Mila wordt rond kerst grote zus, voor ons een fantastische verrassing omdat we voor Mila jaren hebben moeten vechten. En nu is ons tweede icsi-wonder gewoon op komst ?! Ik wil heel graag mila een baby born geven wanneer ze in het ziekenhuis kennismaakt met haar kleine zusje, zodat ze ook een beetje zelf mee kan helpen. Leuke actie! En gefeliciteerd met jouw kleine prinses

 36. Sofie schreef:

  oooh ik zou deze heel graag winnen voor mijn dochter zodat ze ook een ‘baby’ heeft als ons 2de wondertje de wereld verblijdt. Nu loopt ze veel met haar aap rond in haar armen en zingt ze dan ‘shape kiendje shaap en wei kiendje shaap shaap’ ^^

 37. Ilona schreef:

  Wauw wat een mooie pop! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Hailey (2jr). Ze is dol op poppen en deze mooie Baby Born heeft ze nog niet. Duimen maar!

 38. Helmy kuijpers schreef:

  5 dec mijn kleindochtertje Zoë jarig. Ze word dan 2 jaar.
  Ik zou haar supergraag zo’n mooie pop cadeau doen. Om t zelf te kopen is voor mij lastig. Ik zit helaas in de bijstand. ?
  Daarom probeer ik deze mooie pop te winnen.

  Leuk deze actie. ?

 39. Rhodanja van Hardeveld schreef:

  Graag voor mijn dochtertje van 15 maandjes! Ze heeft al een baby bjorn die verder niks kan en is er helemaal gek op! Zou zo leuk zijn als ze door middel van een lief poppekind meer gestimuleerd kan worden!

 40. Simone schreef:

  Happy Birthday Nomi! En mama ook gefeliciteerd natuurlijk! 😉 !! Ik doe heel graag mee voor het kleine nichtje van mijn vriend. Zij is nu anderhalf. Ik weet zeker dat ze dat geweldig zou vinden. Ik volgde al overal, behalve YT. Nu daar ook. En heb gedeeld via Twitter! 🙂

 41. Marian Zw. schreef:

  Ik doe mee voor dochterlief die einde deze maand jarig is! Baby born is echt hasr favoriet, en ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat het komt doordat het zoveel roze is, haar lievelingskleur!

 42. Kim heddema schreef:

  Ik zou dolgraag de mooie babyborn prinses winnen voor mijn poppenmama’s isa (3jaar) en liv(10.5maand). Ik denk dat ze beiden heel erg blij zullen worden van deze prachtige pop?

 43. Sophie Louise Albertus schreef:

  Heel leuk en ik doe mee voor mijn meissie Iselena. Ze wil heel graag een babyborn helaas gaat het nog niet. Zou fijn zijn als ze hem wint ze is 3 jaar en erg zorgzaam en is dol op baby’s vandaar dat ze haar eigem baby wil.

 44. Anne-Marie schreef:

  Wat leuk!! Ik zou deze heeeeeeel graag willen winnen voor mijn toekomstige schoondochter, het dochtertje van mijn beste vriendin die later gaat trouwen met mijn zoontje ??

 45. Ellen van den Dolder schreef:

  Van harte gefeliciteerd met Nomi!
  ik doe graag mee voor mijn dochter Mirthe.
  Ze is 6 en is gek op poppen, heerlijk om te zien hoe zij zich vermaakt door lekker streng te zijn voor haar pop haha. Echter is de pop die ze nu heeft al oud en versleten.
  Een nieuwe zou ze dus enorm blij mee zijn!

 46. Vaya Lesierse schreef:

  Ik zou de pop heel graag willen winnen voor mijn dochter ( januari 3jaar) ze word in mei grote zus en dan kan ze lekker mee tutten!
  Ik weet niet hoe ik je overal moet volgen maar hopelijk maken we zo genoeg kans om te winnen!!

 47. Adelaide Balk schreef:

  Gefeliciteerd met Nomi’s verjaardag. Ik zou heel graag kans maken op zo een mooie babyborn pop voor mijn nichtje die in December 1 jaar wordt. Zie haar nu al zorgen voor haar knuffels. Groetjes Adelaide

 48. Janske schreef:

  Gefeliciteerd met je grote meid! Hopelijk hebben jullie een geweldige eerste verjaardag met haar gevierd! Dan kan bijna niet anders met zo’n tof cadeau ? ook ik doe graag mee met je winactie voor mijn dochter Lola. Ze begint poppen nu echt leuk te vinden en speelt altijd met mijn oude pop van vroeger. Hij moet op het potje, krijgt een speentje en heel veel kusjes. ..zo lief! Hoe geweldig zou het zijn wanneer ze een echte sprookjesachtige Baby Bjorn krijgt! Dat wil toch ieder kind! ?

 49. loeffen schreef:

  Ik zou de pop graag aan mijn kleinzoon en kleindochter kado willen doen. Ze komen vaak bij ons spelen en ze zouden graag een babypop willen hebben. Want wat is het toch genieten als de kindjes heerlijk aan het spelen zijn !
  groetjes Annelies

 50. Kyra schreef:

  Lijkt me geweldig om deze pop te winnen voor mijn dochtertje van bijna 4 maanden.
  Ik had vroeger ook een baby born en ik heb daar zo ontzettend veel plezier mee gehad en ik hoop dat zij het net zo leuk gaat vindeb!

 51. Annemarie schreef:

  “Vroeger” wou ik een baby born.. Helaas zat dat er niet in thuis. Ik zei echter altijd: als ik een kindje krijg , krijgt die een baby born!! Beetje jammer dat ze nog steeds net zo duur zijn als 15 jaar geleden.. dochterlief heeft dus een tweedehands exemplaar van marktplaats, maar deze schijnt oranje door? :’) aangezien ze dol is op poppies en een baby broertje krijgt in april, lijkt me dit super leuk voor dr. Kan ze mooi oefenen met flesje geven en spenen indoen ;-).

 52. shannon buvelot schreef:

  Wat een geweldige actie! Ook ik speelde als kind graag met poppen en merk dat ons dochtertje dat ook doet. Ze is pas 1 jaar maar erg wijs zo weet ze al hoe ze flesje moet geven en het in abd doen vind ze ook erg leuk.Ik hoop stielem dan ook dat wij winnen en dat we haar met sinterklaas kunnen verrassen met dit geweldige cadeau

 53. Linda schreef:

  Oh wat gaaf voor mijn kleine poppen moedertje, de baby Born heeft ze nog niet in haar bezit zo leuk kan ze eindelijk echt water geven en een lekker vies papje.
  Wat ik zelf vroeger ook altijd deed, Helaas is mijn pop door ruzie niet meer in de familie. Dit zou geweldig zijn om te winnen.

 54. Sandy hoek schreef:

  Wat een super leuke actie! Op de pagina’s die wij hebben gaan wij jullie natuurlijk volgen. Wij willen deze pop heeeeel graag winnen voor Jadey. Jadey wordt 25 december 2 jaar en zou dit echt super leuk vinden. Omdat het allemaal in 1 maand valt Sinterklaas verjaardag kerst kunnen wij dit cadeau echt heel goed gebruiken! Wij gaan echt heel hard duimen! Succes! Groetjes Sandy en jadey

 55. Jaylicia schreef:

  Zou graag voor mijn dochtertje winnen, ik had vroeger ook een babyborn maar die heb ik toen de tijd aan mijn buurmeisje gegeven. Dus het zou hartstikke leuk vinden om er een voor me meissie te winnen! Super leuke actie en ik volg je.

  Liefs Stephanie en Jaylicia

 56. Telli_baysal@hotmail.com schreef:

  Jaa zo leuk, mijn kleine meid Loïs is 1,5 en is gek op poppen, ze geeft ze kusjes, knuffelt ze, geeft ze eten met de lepel en wil ook een speen in doen, alleen kan dit helaas niet bij haar pop! En echte baby born zou dus geweldig zijn!! ❤ super leuke actie dit!
  Helaas heb ik alleen geen Twitter en Instagram 🙁

 57. Patricia schreef:

  Graag zou ik deze winnen voor mijn dochtertje. Daar ikzelf vroeger graag zo’n pop gehad zou hebben, maar mijn ouders niet genoeg draagkracht hebben gehad en ikzelf momenteel ook niet. Mijn dochtertje wordt in februari een jaar en het lijkt me een leuk cadeau voor haar!

 58. Corine schreef:

  Super leuke actie. Ik volg ?
  Doe graag mee voor m’n dochter Zoë
  Ze word aanstaande zaterdag 14 november 1 jaar
  Maar zo’n geweldige baby born, heeft krijgt ze nog niet..
  Al vind ze baby’s nou al geweldig!
  Leuk als Sint/kerst cadeau ?

 59. Iris schreef:

  Zo leuk! Ons kleine poppenmamaatje zal zo blij zijn! Ze heeft nu maar 1 pop, een van mij van vroeger, maar die is wel versleten. Dus een nieuwe zou heel welkom zijn.

 60. Sarah schreef:

  Het zou een mooie troost en houvast zijn voor mijn dochtertje van 5 nu ik voor enkele maanden naar het ziekenhuis ga. Ze kan de knuffeltjes die ze aan mij wil geven dan aan deze speciale pop geven. Ook broer van 7 met ASS kan misschien zo zijn verdriet uiten.

 61. Melissa helsen schreef:

  Hoi ,
  Ik win graag de baby pop voor men dochtertje
  Heb zelf ook altyd mega veel baby born gehad vandaar wil ik kans maken

  Hartelijk dank op voorhand

 62. Ashana schreef:

  Als eerste nog gefeliciteerd met Nomi en super gaaf dat je dit doet!
  Ik doe mee voor mijn dochter. Weet wel zeker dat ze er veel plezier mee gaat hebben. Ze heeft nog geen pop en het zou een leuk cadeau zijn voor sinterklaas!

 63. Koolske schreef:

  Oh wat super leuk !!! Ik doe dolgraag mee want ik ben een trotse mama van 2 hele knappe dochters . Het zijn ook 2 kleine moedertjes echt zo schattig is dat 🙂

 64. Ilona schreef:

  Ik doe graag met deze actie voor mijn dochter Livia van 3. Ze is aan de ene kant een meisjes meisje, en aan de andere kant niet. Maar de laatste tijd krijgt ze interesse in poppen. Ze wil ze andere kleertjes aandoen (voor haar eigen pop zijn geen kleertjes te vinden en voor baby Born echt overal) en haren kammen (hier een beetje moeilijk mee, maar een kale pop kamt ze ook, hahaha)
  Ik volgde je al op twitter en instagram (en nu ook op facebook), maar op bloglovin ga ik je helaas niet volgen. Ik vind dat zo’n rotsite (en dan toch aanmelden hiervoor zou ik hypocriet vinden), dus ik hoop dat is alsnog een kansje maak.

 65. linda schreef:

  AHHHHHH DIT MEEN JE NIET, zoveel geld poeheee woehoe Woehaaaa wat waanzinnig te gek zeg ahhhhh ik ben er accuut helemaal voor gevallen en ga deze actie meteen delen als een malle want ik word er echt knetter vrolijk van . Want ahhhhh dit is zo waanzinniggggggggggg lief echt een te gekke pop

 66. alyt schreef:

  Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van jouw dochtertje!
  Mijn dochter van 3 is ook helemaal weg van poppen en sjouwt er de hele dag mee rond.
  Maar eigenlijk is het de pop van haar grote zus, en dat veroorzaakt weleens een botsing….
  Ze wil heel graag een eigen pop.

 67. Linda Raaijmakers schreef:

  Ik ga hier zooooooo mijn best voor doen voor onze tweeling Lucas & Eva. Dit is toch fantastisch! Ik heb hier dan ook het volgende voor gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg en gedeeld)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind via bloglovin)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 68. Marjolijn Suk schreef:

  Deze mama sint heeft zitten denken, wat ze Yara nou moest schenken.
  In december word zij twee, ja wist ik er eigenlijk geen raad mee.
  Totdat ik deze Geweldige pop zag.
  En u weet vast en zeker wat ik dacht.
  Dit is het kado Ja dit moet het zijn
  Want ons meisje is nu niet keer zo klein.
  Een eigen pop om mee te spelen, ja wat zou mijn lieve dochter die graag met haar vriendjes delen
  Daarom ga ik hard duimen voor haar.
  En wie weet maakt u deze droom dan waar

 69. Nathalie Hellmig schreef:

  WAUWIE!! Dit is echt superleuk !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Ohhh ik was vroeger zelf ook helemaal weg van poppen! uiteraard wil ik mijn dochtertje ook verrassen met zo'n TE leuke baby born.. weet zeker dat ze 'm geweldig gaat vinden.. ze is nu al aan het moederen bij haar neefjes en nichtjes hihih.. wat een moppie toch ook he! maar vast zo herkenbaar.. met deze prachtige baby born kan ze hele dag door moederen.. flesje geven, tutje geven.. laten slapen, instoppen.. mee spelen.. natuurlijk niet te vergeten OVERAL mee naartoe nemen 😀 want daar zie ik haar wel voor aan hahah.. ze heeft nu wel een pop maar zo'n goedkoop ding van de action.. is niet veel.. hopelijk mag ik haar onwijs verrassen.. wat gaat ze haar oogjes uitkijken, SPANNEND! ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
  ☑️ geliked
  ☑️ openbaar gedeeld…
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? 

 70. Claire Elisabeth schreef:

  Ahhh super super leuk!!!??
  Ik had vroeger ook een baby born, je kon haar eten en drinken geven en dat kwam er natuurlijk later ook weer uit 😉 helemaal geweldig!!!
  Ik wilde haar laatst aan mijn dochtertje geven, maar ze was zo vies dat ik haar in de wasmachine heb gedaan, gewoon 30°C net als met de duplo. Alleen kan baby born daar dus niet zo goed tegen…
  Gebroken beentjes, armpjes en een schedelfractuur heeft ze eraan over gehouden 🙁 helaas, we moesten haar dus echt weg doen 🙁
  Mijn dochtertje dus blij gemaakt met een dode mus 🙁
  Ik doe dus heel erg graag voor haar mee, zodat zij zelf met haar eigen baby born toch nog haar eigen avonturen kan gaan beleven 😀 !
  En ik beloof dat ik ze nooit in de wasmachine zal doen 😉

 71. Ester Schouten schreef:

  Super leuk een baby born! Mijn dochter is vandaag 20 maanden en ze zou het geweldig vinden als ze die gaat krijgen. Ze zit nu ook al alle knuffels en poppetjes van de lego eten eten te geven te laten slapen, echt te verzorgen.

 72. Susanne Lesius schreef:

  Mijn zoontje Valentijn is helemaal gek op baby’s en poppen. Naast treinen en bussen staan ze voor hem op nummer 1! Heerlijk dat hij zichzelf durft te zijn en laat zien wie hij is. Hopelijk houdt hij dit vast in de toekomst!

 73. Inge schreef:

  Oh wauw! Wat een leuk verjaardagscadeau ! Gefeliciteerd!
  Ik waag mee een kansje voor mijn poppenmoedertje. Zij heeft met de Sint afgesprokendat ze zo’n pop krijgt in ruil voor haar tutje…
  Mama was niet voorbereid op stiekeme onderonsjes met Sinterklaas in de speelgoedwinkel…
  Het zou zo fantastisch zijn mocht ik via deze weg aan haar wensje kunnen voldoen!
  Dikke kusjes van ons!

 74. Heidie schreef:

  Nog GEFELICITEERD. ? Ze groeien het eerste jaar het hardst maar de tijd daarna vliegt ook voorbij! Mijn dochtertje is al weer 3 jaar. En de laatste tijd is het echt een POPPENMOEDERTJE geworden, voorheen niet zo’n interesse in poppen maar sinds kort zijn alle meisjesachtige dingen heel erg in trek! ? Daar ben ik al lang blij mee want met het speelgoed van mijn zoontje (Star Wars, die enge Darth Vader !!! enge dino’s en transformers ) heb ik eerlijk gezegd niet veel! ? Ik heb voor pakjesavond dat leuke badje van BabyBorn gekocht. Dat heeft ze uit een speelgoedgids geknipt en als je vraagt wat ze het liefst van Sinterklaas wil, dat noemt ze dat badje. ? Nu kwam ik tot de ontdekking dat ik helemaal geen passende pop voor in het badje heb. Ik zie op de doos dat deze pop (afbeelding 6) ook in dat zelfde badje kan. Dat zou dus perfect zijn om pop om mee te spelen, en die in dat badje kan. Wat zou het fijn zijn als ik die kan winnen! Ik denk eerlijk gezegd dat mijn meisje ook denkt dat daar een pop bij hoort. Alle stapjes gevolgd. Rest me nu niets anders dan duimen maar dat ik deze GEWELDIGE pop voor haar mag winnen ?

 75. yessica koot schreef:

  Hoi met yessica wat een leuke cadeau is dat en gefeliciteerd met je kleine meid die vandaag jarig is. Mijn dochtertje is gek op baby born poppen en deze is toch wel heel mooi ik hoop dat ik deze pop gaat winnen dat zou heeel leuk vinden voor sinterklaas of anders onder de kerstboom groetjes en een hele fijne dag groetjes yessica

 76. giacomini queeny schreef:

  Ik zou dit graag Winne voor men dochtertje van bijna 2 jaar ze speelt hier heel graag mee en wil da zel al pamper aan geven aan de pop die ze heeft ma deze is een die half uit een hangt men dochtertje is daar zo dol op dak hoop dat ze deze kan Winne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.