Win € 75,00 shoptegoed van Radbag

radbag

Ken je de site Radbag.nl al? Het is een site met heel veel leuke cadeaus en gadgets. En één van jullie mag daar voor € 75,00 gaan shoppen! In deze webshop vind je ontzettend veel leuke dingen, dus ik weet zeker dat je er iets leuks gaat vinden.

radbag 1

Hoe leuk zijn bijvoorbeeld deze eenhoornpantoffels? Als je nog op zoek bent naar een cadeautje voor je vriend, man of vader (of iemand anders die van bier houdt), is dit bierpakket hartstikke leuk en deze Kokeshi Bento Boxen zijn gewoon heel erg schattig.

Meedoen is heel simpel, je hoeft alleen een reactie achter te laten onder dit bericht. Ik zou het leuk vinden als je me volgt via mijn social media kanalen (via de icoontjes in de sidebar kom je daar) maar dat is niet verplicht.

Je kunt meedoen tot en met donderdag 8 september, daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

157 gedachten over “Win € 75,00 shoptegoed van Radbag

 1. Janske schreef:

  Hier zou ik vriendlief heel erg blij mee maken! Die is dol op leuke gadgets en word binnenkort opnieuw papa dus kan wel een leuk cadeautje gebruiken (al is het alvast voor alle slapeloze nachten en huilende mama die hem tegemoet gaan komen 😉 )…

 2. Adelaide schreef:

  Hey Hey,

  Wat doe ik graag mee. Want een paar eenhoorn slippers heeft elk “meisje” nodig toch. Zou super zijn om zo vlak voor mn 30e verjaardag eindelijk die wens in vervulling te zien gaan ?.

 3. Anita te Gussinklo schreef:

  Ja, superleuk deze webwinkel.
  Wat tof dat je een shoptegoed mag weg geven.
  Ik doe heel graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook & Twitter.

 4. Nikki schreef:

  Lijkt me super leuk. Ze hebben zo veel leuke en speciale dingen! Ik zou dit super graag winnen om iets aan iemand als cadeau te geven of om iets te kopen om mijn kamer op te fleuren.

 5. Ilsiee prins schreef:

  Wauw, leuke site zeg! 😀 Leuke gadgets hahaha… Zie al veel grappige maar zeker ook handige dingen.. Ik doe graag mee om dat shoptegoed te mogen winnen!
  Leuke actie
  groetje Ilsiee

 6. Anita Diepeveen schreef:

  Wat een leuke site Echt iets om voor wat leuks rond te snuffelen.
  Vooral voor dat leuke t-shirt Manny, het franse bulldog t-shirt Manny, 😉
  Of die De originele kip handtas zijn echt kado’s die echt in de smaak vallen

 7. Rianne Schutte schreef:

  Er zijn zoveel producten op RadBag die ik superleuk vind en wil hebben dus ik kan wel wat financiële steun gebruiken! Dan kan ik mezelf verwennen op mijn verjaardag binnenkort!
  Leuke actie, Malou!

  Groetjes, Rianne.

 8. Ling Choi schreef:

  Wat een leuke webshop waar ik goed kan slagen. Unieke cadeau’s en hier word ik er hebberig van! Ik zou de hele winkel leeg willen kopen, hihi. De espressomaker wil ik graag hebbebn. Handig om mee te nemen op vakantie en hij neemt weinig ruimte in beslag. Op reis wil ik mijn eigen koffie meenemen. Ik hoop op een kans en wil volgend jaar een roadtrip maken door mooie Canada. Ik volg je op Facebook. Liefs, Ling

 9. Marian schreef:

  Wat een leuke dingen hebben ze hier! Een eenhoornlamp voor op de kinderkamer is erg leuk en de bioscoop tafellamp lichtreclame staat op mijn verlanglijstje! Kortom dat bedrag is zo uitgeven 😉

 10. Daniëlle schreef:

  Oh, wat leuk! Ik kende de website nog niet, maar ik heb eens rondgesnuffeld en er staan echt leuke spulletjes op!
  Ik zou dat bedrag ontzettend graag willen winnen. Ik houd er nooit van om ‘zielige verhaaltjes’ te houden, maar heel kort gezegd heb ik een hele moeilijke tijd achter de rug waarin mijn man mij ontzettend gesteund heeft. Ondanks alles is hij altijd bij mij gebleven en stond hij (nog steeds overigens) altijd voor mij klaar! Met dit bedrag zou ik heel graag iets leuks voor hem uit willen zoeken om hem eens te verrassen; wat hij zeker weten echt verdiend!

  Dus ik ga deze keer extra hard duimen! En natuurlijk ook veel succes voor de anderen met duimen, haha! 😀

 11. elletje schreef:

  erg leuk, die gadgets, weer heel wat inspiratie opgedaan, om mijn zoon en dochter cadeau te kunnen doen in de decembermaand, maar ook ik heb er voor mezelf wel wat leuke hebbedingetjes gevonden, dus doe heel graag mee. lief deze actie Malou

 12. Femke Ottema schreef:

  Ik doe mee! Er zijn vast hele leuke items te shoppen die op mijn slaapkamer passen. Ben namelijk al een tijdje bezig met het veranderen van mijn kamer, maar het is nog steeds niet helemaal zoals ik in gedachten heb.

 13. Bodil schreef:

  Super cool! Ik zal je niet vervelen met mijn verlanglijstje…. zó veel toffe hebbedingetjes!
  Heel gaaf om iemand mee te verrassen, maar ik zou toch ook iets voor mezelf uitzoeken 😛 iets met unicorns waarschijnlijk! 😀

 14. Marcia K. schreef:

  Ook Ik waag graag een kansje! Met meerdere verjaardagen in het vooruitschiet, komt dit shoptegoed erg van pas. Leuk om eens origineel uit de hoek te komen, i.p.v. een cadeaubon of douche/verzorgingssetje!

 15. Linda Raaijmakers schreef:

  Leuk hoor, ik doe mee en heb het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind via bloglovin)

  groetjes Linda

 16. Anna schreef:

  Oooh wat een gave prijs! Ik doe graag mee ik weet zeker dat er wel wat leuke dingetjes tussen zitten die ik mijn vriend cadeau kan doen..
  Ik volg je op facebook: An Na

 17. Iris schreef:

  Super leuk! Ik volg je al een lange tijd onze dochter is even oud als jullie Nomi en onze zoon is net zo oud als jullie Lenn. Heel veel succes verder

 18. Jo's Daughter schreef:

  Ik zou de tafellamp bioscoop graag schenken aan mijn zus,
  Ze woont sinds kort samen en begint pas dus.
  Is hun huisje nog niet zo home-like en vrij klein,
  Geweldig toch als het speciaal verlicht zou zijn?!

  Ik hoop ZO hun blij te maken met dit mooie kado,
  Zodat ze straks films kijken in hun eigen “studio”.
  Met een prachtige warme bioscoop sfeer,
  Zorgt voor een super blije mevrouw & meneer.

  Zelf zou ik nog voor de Eenhoorn sloffen gaan.
  Het is altijd feest met deze vrolijkers aan !!
  Oh wat hoop ik dat ik geluk heb en win,
  Vandaar dat ik dit rijmpje verzin 😉

 19. Aleesha Verhoeff schreef:

  Wauw!! Ik ben altijd op zoek naar leuke originele cadeautjes, en dat is soms niet makkelijk. Dit zou dus heel goed van pas komen met alle verjaardagen die komend jaar komen van mijn vrienden.

 20. Charlotte schreef:

  Wat hebben ze een fantastisch leuke kado’s!! Daar kan ik wel wat bijzonders uitzoeken voor mijn beste vriendin 🙂 Ze staat altijd voor me klaar en dank je wel zeggen is ook zo kaal. Beter met een oh zo persoonlijk pakje. Dus ik doe graag mee 🙂

 21. jefimija zoranovic schreef:

  Hoi,
  Ik hed nog leuke gadagts nodig voor een goed begin van dit seizoen\jaar. Bijvoorbeeld dingen voor mijjn nieuwe kamer asosieares Of pamtoffels bijvoorbeeld.

  M.v.g.
  jefi

  P.s. die baby is super schatig ☺

 22. Tamara TS schreef:

  Radbag is heel tof! Ik ben nog steeds aan het hopen op de Killer Bunny sloffen. 😉 Ik doe heel graag mee aan de winactie en ik was al overal volger. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982)

 23. Sarah Smeijsters schreef:

  Na een maand te hebben rondgereisd en weinig geshopt te hebben, ben ik weer helemaal toe aan shoppen haha. Ik kon afgelopen week al niet door de stad lopen zonder in alle winkeltjes te neuzen. Wat zou ik blij zijn met dit stoptegoed…ik heb alweer zoveel leuke dingen gezien bij Radbag!

 24. geesje schreef:

  Graag zou ik de 2 kindjes van mijn zus eens een keertje verrassen met iets leuks. En dat zou goed kunnen als ik deze mooie super prijs zou winnen. Ik zou het ze zo graag gunnen. ik ga nu heel hard zitten duimen……..

 25. Nikki schreef:

  Ik lees je blog al een tijdje. Ik zou graag willen meedoen. Nieuwe pantoffels kan ik zeker wel gebruiken! Hoe cool is het als ik meet eenhoorns aan mijn voeten loop?! 🙂

 26. Heidie schreef:

  Wat een animo voor deze actie maar dat is niet zo gek! Bij Ragbag heb ik vaker op de website rondgeneusd en ze hebben hele leuk, grappige dingen. Natuurlijk zou ik heel graag dat shoptegoed winnen. Voor zo’n mooi bedrag, kan ik iets leuks voor het hele gezin uitzoeken. Ze hebben veel Star Wars gadgets, zou mijn zoon erg blij mee zijn, mijn dochtertje zou die nostalgische snoepkraam superleuk vinden om mee te spelen , iets voor mijn man, misschien leuke vinly onderzetters, en iets heel erg leuks voor mezelf dan ook nog natuurlijk, die cassettebandjes-deurmat vind ik wel heel erg gaaf)

 27. Alyt van der Heide schreef:

  Nee ik kende RADBAG.nl niet…..Maar nu wel. Heb al even gesneupt en oh wat een te gekke producten. Zag bij de reisgadgets de Glo flessnlamp. Wat een gaaf en handig product voor bij het kamperen.
  Maar het allergaafste vind ik de Candy Grabber. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen. Komt het grijp gevoel van de kermisknuffels weer helemaal boven drijven. Weet nu al dat mijn dochtertje en mijn gastkindjes dit ook helemaal te gek vinden!

 28. Fleur Smit schreef:

  Oeh, wat super leuk! Ik ga volgende week naar mijn (droom)huis verhuizen, dus kan nog wel wat dingen gebruiken om mijn huis op te fleuren!

 29. Viv schreef:

  RADBAG.nl wauwwww daar kan ik echt blijven rondneuzen. Met dit shoptegoed weet ik wel raad, heb wat items op mijn wishlist staan! Dit is toch een droomprijs waar je alle kanten mee op kunt. Een cadeau voor iemand, een gadget voor jezelf of iets leuks voor de kids. Ik waag heel graag een kansje!

 30. Marjo schreef:

  Wauw wat een leuke website, als ik win koop ik iets voor m’n meisje die gisteren tijdens haar eigen kinderfeestje haar pols op twee plekken brak? Kan ik iets uitzoeken als vermaak

 31. Anja schreef:

  Oef! Dat wordt nog lastig kiezen mocht ik de winnaar worden… Maar ach, heb een tienerdochter, dus gaat vast wel lukken 😉 Hele leuke actie en ik volg je direct via FB.

 32. Sonja de Jager schreef:

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit shoptegoed willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 33. Helma keijzer schreef:

  Oooooo wat zou dat boffen zijn. De lightbox staat op mijn verlanglijst. In november ben ik jarig of anders voor Sint of kerst. Maar als ik toch zou winnen…..dan shop ik voor mezelf en misschien nog iets leuks voor mijn dochters. Ik doe graag mee.

 34. Natasja Smit schreef:

  Ja ik ken de site Radbag al, al vaak op gekeken en leuke dingen gezien voor de komende feestdagen (kerst & Sinterklaas). Nadeel is alleen dat er zoveel leuks op staat dat het moeilijk kiezen is……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.