Win een bluetooth speaker

bluetooth speaker

Dit is alweer de laatste winactie van het jaar, en deze keer mag ik 2 keer een bluetooth speaker weggeven. Ik heb zelf ook zoiets en ik vind hem echt geweldig. Ik luister niet zo vaak muziek via mijn telefoon, maar ik gebruik hem vaak als ik muziek luister via mijn laptop (want dat geluid klinkt anders niet echt lekker) en ook als ik een serie kijk, zet ik het boxje vaak aan.

Bluetooth speaker

Deze boxjes zijn te bestellen opΒ Gsmpunt.nlΒ en ze kosten € 49,95. Je kunt hem draadloos gebruiken, maar er zit ook een kabel bij. Hij heeft een bereik van 10 tot 15 meter en hij is spatwaterproof. En het is een lekker klein formaat, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. Een perfect boxje, toch?

Om kans te maken, moet je net zoals bij de andere winacties een reactie achterlaten waarin je vertelt dat je meedoet. En vul een geldig e-mail adres in, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen. Om extra kans te maken mag je mij volgen via mijn social media (de linkjes staan in de sidebar) en delen mag natuurlijk ook altijd.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 6 januari. Tot die tijd kun je ook nog meedoen aan mijn andere winacties:

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

68 gedachten over “Win een bluetooth speaker

 1. Sabine schreef:

  Ik doe graag mee voor de Bluetooth speaker. Lekker kinderliedjes luisteren met mijn dochter en als ze slaapt fijn mijn eigen muziekjes draaien.

 2. sabrina schreef:

  Wat een winacties! Goed bezig. Ik doe graag mee met deze, ik heb er zo een gehad maar dat was niet zo’n goede kwaliteit. Kraakte meer. .. Ik volg je op bloglovin, instagram en Twitter

 3. Anganita Haurissa schreef:

  Ik doe graag mee.. Voor mn tienerdochter 11 jaar is ze alweer en zeurt steeds om zo’n boxje. Want onder de tieners is t heel erg in. Ik heb altiid mn bedenkingen over dit soort gadgets omdat k me afvraag of t echt goed werkt etc? Volgend haar wel. K ben dus heel benieuwd. Fingerscrossed en zal je winactie ook meteen ff delen.

 4. Marian Zw. schreef:

  Ik wil wel graag meedoen. Daar ga ik een van mn grote meiden heel blij mee maken. Die zijn inmiddels 18 en natuurlijk dol op gadgets!

 5. Mary schreef:

  Leuke hekkensluiter! Mijn lief luistert veel, heel veel naar muziek. Hij sleept hiervoor zijn telefoon oa mee naar de douche en keuken. Het geluid lijkt me stukken beter uit een boxje dus ik doe graag mee voor hem. <3

  Ik volg je overal op social media.

 6. Sanne B schreef:

  Hier heb ik wel oren naar.Het komt best vaak voor dat ik denk,had ik nu maar een speakertje
  Nog de allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar.

 7. anica aarts schreef:

  als eerst nog de beste wensen voor t nieuwe jaar..
  deze maand vier ik mijn 27e verjaardag en t was altijd een probleem met de muziek.. met dit boxje heb ik door heel mijn woonkamer goede geluid

 8. Ineke schreef:

  allereerst de beste wensen voor dit nieuwe jaar en heel veel geluk en gezondheid
  Ik maak heel graag kans op deze bluetooth speaker. Handig dat je dan je eigen muziek overal mee kunt nemen en beluisteren

 9. Larissa schreef:

  WOW!!! Wat een subtiel, mooi, fris speakertje. Deze kan ik wel gebruiken voor in mijn badkamer. Zou echt een waar feestje zijn. Muziek is heel belangrijk voor mij en kan dus niet genoeg gedraaid worden. Een huis zonder radio is voor mij bijvoorbeeld geen thuis… Of mensen die geen cd’s in huis hebben liggen… kan ik niet heel goed tegen.

  Het leven vieren met muziek! Op zoveel mogelijk verschillende plekken. Dit boxje zou ook echt fantastisch zijn voor op vakantie. Zou te gek zijn als dit mijn nieuwe beste vriendje zou mogen worden, ik neem ‘m tijdens iedere reis.

  I don’t make music for eyes. I make music for ears.
  Adele

 10. Joke Dezijn-Oosterling schreef:

  Ik doe graag mee! Ik heb nog geen bluetooth speaker, maar het lijkt me super leuk om te gebruiken bij mijn smartphone, muziek opzetten voor de kinderen!

 11. Inge schreef:

  Hai Malou
  ik heb helaas geen facebook maar zou toch graag meedingen naar deze prijs omdat ik door ziekte veel op bed lig maar daar geen muziekinstallatie heb. Mijn laptop geeft net als de jouwe echt een rotgeluid dus een bluetooth speaker er op aansluiten zou echt een uitkomst zijn. Kan ik gelijk free spotify luisteren!

  Groetjes en nog de beste wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.