WIN EEN BLUETOOTH SPEAKER

Ik hou van muziek en ik heb de hele dag muziek opstaan. Ik luister vaak radio via mijn laptop of mijn telefoon, maar het geluid is dan niet bepaald om over naar huis te schrijven. Dus toen ik de vraag kreeg of ik een Bluetooth speaker wilde ontvangen, zei ik natuurlijk geen nee. En wat het nog leuker maakt, is dat ik er ook een weg mag geven aan een van jullie!

De speaker is vrij klein, maar het geluid is echt super! Beter nog dan ik had verwacht. Daarnaast kun je hem overal gebruiken. Hij is perfect voor een dagje strand, want er komt geen zand in en je kunt hem zelfs in de regen gebruiken. Zelf gebruik ik hem vooral bij mijn telefoon en laptop. Ook als ik series kijk via mijn laptop, zet ik deze speaker aan. Dat luistert net wat fijner.

Je kunt dus een hoesje winnen, en je kunt kiezen voor de kleur die ik heb, maar je kunt ook voor een zwarte gaan. De winnaar krijgt van mij een code waarmee je er een kunt bestellen op Gsmpunt.nl. Daar kun je trouwens nog veel meer leuke dingen bestellen, bijvoorbeeld een iPhone 6s hoesje.

Wil jij kans maken op zo’n bluetooth speaker ter waarde van € 99,95? Dit is wat je daarvoor moet doen:
– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. En vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen.
– Volg mij via Bloglovin’

Om extra kans te maken, mag je me ook volgen via andere social media, zoals Facebook (en als je dit bericht dan liket, wordt je winkans nog ietsje groter) ,Twitter en/of Instagram. Delen mag natuurlijk ook altijd.
Je kunt meedoen tot en met zondag 18 oktober. Daarna neem ik contact op met de winnaar.
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

54 gedachten over “WIN EEN BLUETOOTH SPEAKER

 1. jacquelinefernandes105@hotmail.com schreef:

  ik zou heel graag kans willen maken op een blue-tooth speaker. heb er op dit moment niet de financiële middelen voor om er een te kopen. En nu ik veel bed ben gekluisterd zou ik boven ook muziek kunnen luisteren. Groetjes Jacqueline

 2. Debbie schreef:

  Ik denk er al langer over om een speaker te kopen, maar de prijs houdy me toch tegen. Ik zou het dan ook erg leuk vinden om er een te winnen!

  Ik volgde je al op alle social media en heb het bericht op Facebook gedeeld. (Twitter = debbeltje1982)

 3. Malissa schreef:

  Wat een geweldig kleurtje! Gaaf zeg. Lijkt mij heel handig voor bij mijn paard, ik rijd graag met muziek op.

  En 16 oktober ben ik jarig, zou een leuk verjaardagscadeau zijn :)!

 4. Simone schreef:

  Dit zou ideaal zijn voor op reis! Ik volgende je al via bloglovin. Heb hem even een hartje gegeven, ik volg je nu via twitter (UpsideofdownNL) en instagram (Simone Cober). Via facebook volgde ik je al, maar ik heb je actie geliked en gedeeld met mijn vrienden!

  Nou, fingers crossed! 😀 Succes iedereen!

 5. Romy schreef:

  Wat een leuke prijs! Ik luister graag muziek op mijn mobiel, maar de kwaliteit is helaas nogal slecht. DEze speaker zou dan ook goed van pas komen.
  Ik volg je op Bloglovin.

 6. Simone schreef:

  Ahhh zo gaaf deze! Ik doe heel graag mee met de winactie! 🙂 Klinkt een stuk fijner, dan wanneer je de muziek via je laptop of iPhone moet luisteren! en lekker handig voor onderweg!

 7. Marilou schreef:

  Wauw, wat een toffe winactie! En hij komt zó goed van pas. Heb pasgeleden de peperdure Beats koptelefoon van le boyfriend vernaggeld (oepsie), dus hem als goedmakerdje een speaker cadeau kunnen geven..? Yes pleaaaase 🙂

  Ik volg je via bloglovin’ en heb je artikel gesaved. Liefs.

 8. roos pannevis schreef:

  Hoihoi,
  Als eerste wil ik toch even zeggen dat je blog er top uitziet!
  En ik doe natuurlijk mee met deze gave winactie!
  Die kleur is ook fantastisch gewoon, heel hard duimen maar!
  Groetjes Roos

 9. Jolijn schreef:

  Gave actie! Ik doe graag mee om zo’n superschattige speaker te winnen (:
  Ik volg je op facebook, twitter, instagram en bloglovin’
  Liefs, Jolijn

 10. sabrina schreef:

  Dat is een mooie! Ik maak graag kans want ik heb er wel een maar die geeft een beetje raar geluid. Ik volg je op bloglovin, instagram en Twitter

 11. Tamara schreef:

  Wat een leuk dingetje! Ik doe er graag voor mee! Ik volg op Bloglovin, like en deel op FB en ik volg op Twitter en natuurlijk ook even een tweetje geplaatst. Nu maar duimen!

 12. Marielle schreef:

  Voor mijn meisje die haar telefoon overal mee toe sleept om muziek te luisteren. Het geluid is uiteraard niet denderend. Ze wil graag een buetooth speaker.

 13. Kimberley schreef:

  Ik doe heel graag mee.

  Niet zozeer voor mij zelf, maar voor mijn klas.
  Ik vind het fijn om kinderen ook aan het werken te zetten met de laptop, maar helaas is het in tweetallen werken dan of onmogelijk (1 koptelefoon) of bagger slecht geluid wat ze amper kunnen horen met de drukte er om heen.

  Je zou ons (groep 4 en 5) dus heel blij maken! En stiekem neemt de juf in het weekend en de vakantie het speaker gewoon mee naar huis, om er daar ook een beetje van te genieten tijdens het nakijken!

 14. eline schreef:

  Om dit te winnen is heel tof..
  ik weet zeker dat ik met deze speaker heel erg bof!
  draai overal muziek van de wc tot de douche en op mijn kamer..
  of s’ochtends als wekker, helaas slaat dat in als een hamer..
  deze speaker komt goed van pas en komt te staan in ons nieuwe huis..
  want mn oude boxje veroorzaakt alleen maar ruis!!
  kunnen we tijdens het klussen genieten van een heerlijke beat..

  duimen maar, en veel succes mensen!:)
  btw. ik kan je niet volgen op bloglovin? als ik druk op email subscribe dan pakt die m niet…helaas!!

 15. melissa schreef:

  Wat een leuke actie; heerlijk om altijd muziek te kunnen luiseren. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984). liefs melissa

 16. Lin van de Werf schreef:

  Deze superleuke en handige speaker klinkt als muziek in mijn oren dus ik maak graag kans!
  Ik volg je op Bloglovin en Facebook, en heb het bericht geliket.
  Fijn weekend!

 17. roxana schreef:

  Wil ik zeker winnen! Heb een laptop maar dat geluid is heel slecht. Me zusje heeft een andere speaker van pringles maar die mag ik niet hebben. Dus deze wil ik wel

 18. Mylou schreef:

  Mijn broer wilt heel graag zo’n speaker, maar het is me toch net iets te duur om hem er zo maar één te geven. Hoe ideaal is deze winactie dan? Super ideaal natuurlijk! Ik doe heel graag mee en ga hard duimen. Ik volgde je al via Facebook en nu ook via Bloglovin’ en Instagram!

 19. Adelaide Balk schreef:

  Ik zoek al aardige tijd een fijne speaker voor de tablet of smartphone. Deze mintgroene maakt mij helemaal blij. Ik doe graag mee en volg je nu ook op Bloglovin en Facebook. Groetjes, Adelaide

 20. Marianne Scholten schreef:

  Wat een leuk ding. Handzaam van formaat en wat een leuke kleuren!
  Ik volg je op Bloglovin’, Facebook en Twitter (Pepelien).

 21. Beaudine schreef:

  Lieve Malou, wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Volg deed ik je al of Facebook, twitter en Bloglovin! Op dit moment heb ik geen speakers o.i.d. en gebruik ik alleen mijn laptop en iphone voor muziek en als ik hem dan overal mee naar toe kan nemen, kan ik alleen maar meer genieten van mijn favoriete muziekjes! Liefs, Beaudine

 22. ToothlessDragon schreef:

  Wow cool ik wil wel zo een ding (al weet ik vrijwel zeker dat ik pech heb…) mijn Boxje is laatst stuk gegaan EN had barslecht geluid. Als ik hem win kan ik EIDELIJK tegen mijn klasgenoot zeggen “mijne is lekker beter!”

  ToothlessDragon, 13 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.